Neozvu sa mi na ziadosti o pracu

Príspevok v téme: Neozvu sa mi na ziadosti o pracu
veronicka2

zdravim vas.
mam taky problem a neviem co robim zle.
Pol roka si hladam pracu mimo sr. zivotopis mam napisany dobre podla noriem, motivacne listy tiez posielam (strucne nic dlhe) fotografiu posielam tiez.
som sympaticka mlada baba pekna (to tvrdia iny ) tak nechapem preco sa mi tie firmy vobec ani len neozvu ja som za pol roka bola na jednom jedinom pohovore. nechapem to. viete mi poradit co mam robit aby som si nasla pracu? mam chodit osobne do firiem nosit CV alebo to je zly napad? lebo vsetko riesim cez maily samozrejme.
Dakuje za rady. :(

Mimulus

A prečo by som sa mal zaradiť do niečoho o čom si myslím, že nefunguje správne? Prečo by som nemohol veriť v niečo iné. Možno mi bude horšie ale táto spoločnosť je plná robotov.

james bond

v poriadku viem ako to myslis, moralne mas pravdu, tiez radsej volim tvoj pristup, len obcas ma clovek pocit ze ide sam proti sebe, moralnost sa nevyplaca

Mimulus

james bond - nezvolil si horšie - len ja by som sa zo seba sám povracal ak by som niečo takéto dopustil.

Jasné, že mať sa dobre je v dnešnej dobe veľké plus ale...a to si už doplňte.

james bond

mimulus a v com sa myli ? ano napisal tak ako to je, a zvolil si cestu ze radsej tie docasne znamosti bude udrzovat aby sa mal lepsie, ako vies ze si zvolil horsie nez ty ?

Mimulus

pompeje - tentokrát sa mýliš. Aj keď 99% toho čo si napísal je pravda. No veď uvidíme - dám ti vedieť :)

pompeje

mimulus/ ved dnes mas vsetky priatelstva len naoko a pseudo. kazdy sa priateli len s tym od ktoreho moze ocakavat nejaky zisk. nikto sa nebude s tebou priatelit len tak. poznam to dobre. ked som pracoval na jednom dobrom fleku tak ma volali na pivo grilovacky vecierky vylety kolegovia a ich kamosi a ked som tam prestal pracovat tak sa ich pozvania zacali redukovat az sa prestali ozyvat uplne. preco? lebo uz nemali zo mna taky zisk a vyhody a ksefty ako predtym.
pochopil? never priatelstvam na zivot a na smrt neexistuju. staci ze utrpis uraz alebo vazne ochories a kolegovia uz niesu taki ochotni pomahat a zdielat tvoje problemy. si pre nich doleziti len naooko

Mimulus

No čo už asi som divný :D Ja by som sa k takýmto pseudo priateľstvám nikdy nepriklonil. A som veľmi rád, že to tak je aj napriek tomu, že nemám toho veľa, mám aspoň sám seba.

pompeje

ja by som naopak take znamosti bral lebo dnes si bez nich strateny. dnes je to tak vacsina ludi udrzuje falosne priatelstva lebo maju z toho zisky a kto ma zisky ma sa dobre aj za cenu falosnych priatelstiev a klamstva