Neozvu sa mi na ziadosti o pracu

Príspevok v téme: Neozvu sa mi na ziadosti o pracu
veronicka2

zdravim vas.
mam taky problem a neviem co robim zle.
Pol roka si hladam pracu mimo sr. zivotopis mam napisany dobre podla noriem, motivacne listy tiez posielam (strucne nic dlhe) fotografiu posielam tiez.
som sympaticka mlada baba pekna (to tvrdia iny ) tak nechapem preco sa mi tie firmy vobec ani len neozvu ja som za pol roka bola na jednom jedinom pohovore. nechapem to. viete mi poradit co mam robit aby som si nasla pracu? mam chodit osobne do firiem nosit CV alebo to je zly napad? lebo vsetko riesim cez maily samozrejme.
Dakuje za rady. :(

Mimulus

pompeje - veľmi dobre napísané.

Mne sa napríklad vždy bridilo udržovať kontakty s ľuďmi len preto, že by mohli byť pre mňa v budúcnosti nejako prospešní. Asi som divný ale aj keby som bol celý život bez práce tak takéto známosti by som nikdy mať nechcel.

pompeje

mozes byt pekna krasna mudra ale ked nemas v danej firme rodinu ci znameho tak ti to je nanic. a tvoju situaciu poznam bol som nezamestnany cca dva roky a behal z ppohovoru na pohovor a nic ani sa neracili ozvat ze ma neberu. proste ozvu sa len ked maju zaujem. a ako vravim bez znamosti si na slovensku stratena. ja som si nasiel pracu len vdaka brachovi ktori zacal podnikat inak som doteraz nezamestnany.
poviem ti su hlupejsie kravy a idioti co nevedia poriadne ani CV napisat a dostanu pracu lebo tahaju za spravne konexivne slucky. bez nich by boli v prdeli a stale na UP. kolki ludia chcu robit a nemaju kde a do zahranicia kazdy sprdnut nemoze ci uz z rodin. alebo zdrav. dovodov alebo nema proste guraz ist sam.

veronicka2

zabudla som najdolezitejsie. v CV mam uvedenych dost praxi. bola som v doso vyznamnych instituciach daneho statu potom v mediach a podobne. cize moj CV je vcelku zaujimavy preto nechapem preco sa mi nikto nikdy neozve :(