Pukanie kostí

Príspevok v téme: Pukanie kostí
solo2

zdravim, potreboval by som radu: dost mi pukajú kosti po celom tele a hlavne na lavom ramene ked s ním hýbem (ako keby sa kosti o seba odierali), neviem možno to je tým že som mal zlomenú lavú ruku a mal som ju pol roka v dlahe/ortéze a tým sa mi trochu pokrivila chrbtica...neviem možno mám málo vápniku alebo čo..prosim poradťe!.... niekto mi radil že dobra je klbova vyziva..má s tým niekto skúsenosti alebo kde sa to dá zohnat?? Dakujem.

nedelka

ano, kolagen je dobry na toto rozhodne. ale treba si najst daky kvalitny, lebo niektore odrody su fakt len marketingovy tah a tvari sa to, ze je to kvalita.

rozmaria83

mne pomaha aj condrosurf a aj tento amitamin arthro je dobry tiez mi pomaha pri pukani, kupujem od vitariana a condro v lekarni

lela65

mne na pukanie pomohla vyziva amitamin® arthro360, je bez lepku a laktozy, mne vyhovuje pretoze som alergicka, a pukanie prestalo.
-odkaz odstránený-

palacinqa

solo2: Doktor dostane za vysetrenia a vypisovanie receptov kopa penazi. A my ti mame radit zadarmo? Myslis ze sme jasnovidci a na dialku ta prezrieme, zistime ake lieky si bral a spravime testy na pristrojoch?

mjanik

vyhľadaj akupunktúru a daj si posilniť obličky-nemažú a aj kosti sa ti spevnia,lebo obličky ukladajú a udržujú vápnik v kostiach