dieta

miša

ja som si objednala z Herbalife nahradu jedla miesto večere kolegyna schudla za mesiac 5.5kg.myslím že to je akurát.Idem to vyskušať vyjde to na 25sk na deň.ked si to daa mala plný žaludok tak nejedla dala si to doma o 5tej a už nejedla nič.Skusil to ešte niekto???

annicka

Ja som schudla 28 kg za rok pred 4 rokmi a doteraz si váhu držím +- 2 kg. Prvé bolo, že som začala externe študovať a pri tom učení som zabúdala na jedlo, no nie na pitný režim. Tím čo neštudujú odporúčam nájsť si záľubu, ktorá im vyplní všetok voľný čas, a tak sa nebudú nudiť a myslieť len na to, že chcú jesť. Lebo, priznajme si, prejedáme sa viac z nudy ako od toho, že sme naozaj hladní.

rena2326

tu dietu som drzala aj ja... vydrzala som 2 tyzdne, schudla som zo 60 na 57, a teraz mam 63 :(( takze ako tak s tymi dietami, kaslem uz na vsetky... idem menej jest, viac pit a hybat sa... snad pomoze ...

fraisee

dietami stracate iba vodu z tela.. ked schudnes 5 kg za tyzden znamena to ze si sa zbavila vody a nie tuku, potom sa prezierate a ste viac tlste ako ste boli.

anabelita

ved to sa drzi dva tyzdne,potom normal strava a pak opat dva tyzdne..a ja aj tak nejem dajak vela..mne treba lem dole 5kil,aby som bola tak v poho..:-)