Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Typ cloveka, alebo bezny standard?

Príspevok v téme: Typ cloveka, alebo bezny standard?
cokokeksik

Drahi prispievajuci,

prosim pomozte mi vyriesit moju dilemu ohladom mojho partnera. Je to dospely chlap (a rozumny) cosi po 30 ale jeho spravanie o tomu nenasvedcuje.

Zaujima ma ci je normalne (rozumej- bezne) ze partner, drziac za ruku svoju partnerku, sa otaca za slecnami (doslova otaca / nie obcas- ale majoritne). Ci je taktiez bezne, ze ked s partnerkou / partnerom sedite v podniku sledujete okolitych ludi miesto toho aby ste sa pozreli a konverzovali s ludmi pri vasom stole.

Vopred dakujem za nazor.

Abigail7777

doplním,,, zväčša sa otáčajú len také individuá, čo už z výzoru a z prvého dojmu vidím, že nemajú dve na tri v hlave poriadku :DD

prepáč no :D (teraz nehovorím o tvojom frajerovi!, píšem len moje skúsenosti a postrehy)

slnovrat

Prezývka, veď vravím že sa aj iní pozrú, ale inteligentne, teda slušne, nie že si vykrucaju krk. Ak to robí ked je sám, jeho vec , ale byť jeho frajerka, takú mu dám poza uši :D je to neuctive, každý normalny chlap to vie a nebude svoju ženu provokovať a urážať hlupym chovanim. Takisto sa nepatrí v prítomnosti žien komentovať iné ženy. Niektorí ľudia nemajú šajnu o empatii.

Abigail7777

môj názor,,
pre mňa to určite nie je bežný štandard, že si krk vykrúca,,, veď by som sa pri ňom cítila ako taký debil, a hanbila by som sa za neho

aj keď takého stretnem, čo očumuje mňa na ulici a aj krk vytočí, v duchu si stále poviem to je aký chuj kktský :D

tak je to :)

Abigail7777

môj názor,,
pre mňa to určite nie je bežný štandard, že si krk vykrúca,,, veď by som sa pri ňom cítila ako taký debil, a hanbila by som sa za neho

aj keď takého stretnem, čo očumuje mňa na ulici a aj krk vytočí, v duchu si stále poviem to je aký chuj kktský :D

tak je to :)

Prezývka55

slnovrat mylis sa, okukuju vela ludi dokonca si o tom aj hovoria, bezne muzi tieto nazory na zeny aj medzi sebou zdielaju ked su spolu napr v robote, a to typu ze pozri na hemtatu a take :) ved pracujem s chlapmi, ale za to zo seba nerobia na ulici debila a pozerat sa da len ocami nemusis sa cely vytacat to uz je trapne.

slnovrat

Povedala by som, že u takých chalanov v puberte pred prvym sexom je to ako tak akceptovateľné, povieš si , sprostý pubertiak, snáď z toho vyrastie. No niekto nevyrastie..

slnovrat

Ja si myslím že tychto okukavacov je iba isté zanedbateľné percento. Pozrie sa každý tretí, ale krky vykrucaju iba idioti, prepáč. Je to neslušné. Jedna vec je pozrieť sa na sekundu, dve, a druhá ocumovat.

cokokeksik

Prezývka55- no jemu to pride prirodzene- nechape preco by sa mal nejak obmedzovat, ked to nerobi nikomu nic zle (jeho postoj) Samozrejme tuto volnost uplatnuje aj pre mna- volnost sledovania, rozpravania...do inej sme sa este chvalaniecomu nedostali, len sa trochu obavam buducnosti