Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Typ cloveka, alebo bezny standard?

Príspevok v téme: Typ cloveka, alebo bezny standard?
cokokeksik

Drahi prispievajuci,

prosim pomozte mi vyriesit moju dilemu ohladom mojho partnera. Je to dospely chlap (a rozumny) cosi po 30 ale jeho spravanie o tomu nenasvedcuje.

Zaujima ma ci je normalne (rozumej- bezne) ze partner, drziac za ruku svoju partnerku, sa otaca za slecnami (doslova otaca / nie obcas- ale majoritne). Ci je taktiez bezne, ze ked s partnerkou / partnerom sedite v podniku sledujete okolitych ludi miesto toho aby ste sa pozreli a konverzovali s ludmi pri vasom stole.

Vopred dakujem za nazor.

Prezývka55

cokokeksik v zivote by som nic nedal na facebook a na socialne siete, okrem toho ze to je trapne a je to odpocuvane NSA, je to uplna zbytocnost pre normalneho cloveka vlastnit akekolvek konto na socialnej sieti.
Je to take voyerstvo z jeho strany, mozno keby skusil psychologia.
Jednoznacne je to voyer.

cokokeksik

ebi777 odpoved prave na tuto otazku hladam :) Tato vlastnost sa prejavuje takmer v dennodennom byti. Sledovanie vsetkych moznych socialnycg sieti, publikacnych kanalov, zivota okolo- okrem toho ktory realne zije. Alebo mi to aspon tak pripada.

ebi777

ja by som rada rozobrala z psychologického hľadiska :D :D aj to, že citujem
"Ci je taktiez bezne, ze ked s partnerkou / partnerom sedite v podniku sledujete okolitych ludi miesto toho aby ste sa pozreli a konverzovali s ludmi pri vasom stole."

toto je tiež prípad na zamyslenie, prečo to robí?

winki

Pretože inak by nemal potrebu otáč sa. Chápete? Buď mu nevyhovujete, alebo ste príliš mäkká to dať dosť výrazne na javo a stáť si za svojím.

cokokeksik

ziadne kricanie ani komentovanie. Zial nieje to znat na prvy pohlad- je to clovek rozhladeny, cita denne spravodajstvo, zaujima sa mnohe temy, je vzdelany a dobre zabezpeceny. Zial ziadny looser a ja si nemyslim, ze dospelemu cloveku mozem hovorit co ma alebo nema robit. Obvzlast nie svojmu partnerovi- nepotrebujem babku! tych je na na slovensku ako uz bolo spominane niekym z Vas pozehnane.

Prezývka55

abigail .. "najlepsi" su taki co pri tom este aj nieco hovoria alebo kricia napriklad na celu ulicu: Dobreee kozy alebo To je prdel a podobne.

Ale ako realita ja som si uz zvykol ze minimalne 50% slovakov su debili. Ci uz v spravani alebo rozumovo.