Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Typ cloveka, alebo bezny standard?

Príspevok v téme: Typ cloveka, alebo bezny standard?
cokokeksik

Drahi prispievajuci,

prosim pomozte mi vyriesit moju dilemu ohladom mojho partnera. Je to dospely chlap (a rozumny) cosi po 30 ale jeho spravanie o tomu nenasvedcuje.

Zaujima ma ci je normalne (rozumej- bezne) ze partner, drziac za ruku svoju partnerku, sa otaca za slecnami (doslova otaca / nie obcas- ale majoritne). Ci je taktiez bezne, ze ked s partnerkou / partnerom sedite v podniku sledujete okolitych ludi miesto toho aby ste sa pozreli a konverzovali s ludmi pri vasom stole.

Vopred dakujem za nazor.

cokokeksik

Abigail7777. Dakujem. Nedostatok sebavedomia? Skor mi tam vadi jeho prebytok, avsak bola by to dobra kamuflaz.

cokokeksik

Agnes998- paradoxne sa ku mne sprava velmi dobre. Vzhladom na moju pracovnu vytazenost vari a upratuje. Ak potrebujem, odvezie ma. Nakupi, operie, pozehli. Travi so mnou vsetok svoj volny cas. Nechapala by som ak by toto robil clovek co so mnou nechce byt.

Agnes998

Nie je to zas take nezvycajne, robi to dost chlapov ze sa pozre na peknu babu, ale aby sa az vytacal a este ked ma za ruku partnerku tak to az take bezne nie je. Zvacsa sa pri nej snazia nejak kontrolovat. Je to vyslovene trapne ked sa hentak vykruca, hlavne pre tu priatelku. Evidentne si ta nevazi kedze sa nemieni kontrolovat ani ked si mu jasne povedala, ze ti to vadi. Z teba robi hlupanu a chorobne ziarlivu kravu. A tebe je s takym chlapom dobre? Neverim, ze toto je vas jediny problem vo vztahu, ked ta nerespektuje ani v takejto zakladnej veci, ako sa k tebe asi chova inak.

slnovrat

Nepochopila si, čo ti písala winki. Človek, ktorý ma po svojom boku čo potrebuje, sa nepotrebuje otáčať. Okrem toho, že je to trápne :)

Abigail7777

ja tiež si nič nedávam na fb, nemám tam ani fotku, čisto iba konto pre prípad, keď chcem niekomu napísať, opýtať sa niečo..

mne to príde na tom fb, že niektorí ľudia sa prezentujú na to, čo v skutočnosti nie sú (či už spôsobom ako si pridajú fotky a okomnetujú, alebo statusmi,,,,, stále mám pocit, že hen ten všetko vie všade bol, všetko videl a je dobre už nie ministrom, tak sa mu darí,,,, a ked ho stretnem v beznom zivote, tak je obyčajny, nudný človek,, nie taký ako na fb

cokokeksik a tvoj frajer potom náhdou nemá nedostatok sebavedomia, ak sa musí stále porovnávať s okolím a sledovať tieto pseude zivoty na facebooku?

cokokeksik

winki dakujem za nazor. Nesuhlasim vsak s tvrdenim, ze potreba pominie s nesuhlasom nam dolezitej osoby. Napriklad: (prehnane) neprestanem sa sprchovat, ked moj partner ma rad zapach 3 dnoveho potu. Respektive jest lebo si mysli ze to je nepotrebne. Respektive masturbovat, lebo sa mu to nepaci. Rozumiete? ;)