Ja sam som motorkach a chcel by som upozornit zacinajucich motorkarov na to, aby si davali sakramentsky pozor na to, ked chcu prejst z pravej strany dolava. Odbocenie dolava je lepsie potvrdit aj rukou, aby ste sa vyhli smrtelnej nehode. Tie smerovky na motorke si vodici aut nejako velmi nevsimaju. A treba v spataku odhadnut vzdialenost, aby mal autovodic cas na reakciu a obisiel vas vpravo.
Tak prajem vela stastnych kilometrov.
Motorkari na cestach
pranayama/ draha nehovor mi ze nemate problem s cuvanim ci smerovkami davanim prednosti a dalsie veci. mal som a mam tu moznost vidiet ako saskujete na cestach a na parkoviskach cest vynimkam ale tych je strasne malo. to cuvanie u vas mi najviac lezie na nervy ked idem s autom z parkoviska a musim 10 - 15 minut cakat kym nejaka p**a za volantom konecne zacuva. takze o tom potom. najradsej mam tie co nakupia velke fara a nevidi to potom kde je zad auta. take zenske "milujem"
Ach boze, ti chlapi
vecne sa chvastaju so vsetkym
a ani si neuvedomuju, ze uz davno sme ich predbehli hadam vo vsetkom, co sa tyka prace, zodpovednosti atd...
to je tiez pravda.
Ale su tam aj kvalitne cyklotrasy.
nepovedala by som, ze zeny su horsie vodicky, pretoze je to individualne. niekedy je opak pravdou.:)
p.d., inac dobra tema, uzitocna!
co sa tyka cyklistov, pravdupovediac, niekedy idu aj mne na nervy, ked ich je moc a este ked sa niekde ponahlam ale na druhej strane, su mudrejsi ako my, co si vyvazame rite pohodlne v aute. aspon maju pohyb. moj bicykel stoji v pivnici, lebo som bud pohodlna alebo nemam cas, tak rychlo vybavim autom aj to, co by som mohla na bicykli.:(
tu je tiez vela cyklistov ale v takom norsku ludia je pomaly viac cyklistov, nez aut!:) robim si srandu ale vazne, tam hadam nie je clovek, co by nevlastnil bicykel.
ale za to maju dobrych pravnikov, vid. BB
voderady, no v niecom mas pravdu, niektore zenske su ohromne drze a bezohladne soferky
ale aj daktori chlapi, tak je to asi 1 1. ale zenske tym ze maju obvykle menej sofer.zrucnosti su tym padom nebezpecnejsie pre okolie. muzi skor pre seba samych ked hazarduju
Prečo by si na tebe mali baby zgustnúť? Veď ty si na poľutovanie. A ženy sú citlivé, majú súcit s postihnutými.
najhorsie su zeny vodicky absolutne nekukaju kam cuvaju mna uz skoro styri takmer zrazili. nakupia velke auta a potom nevedia cuvat tavy. a co sa tyka smeroviek tak to im vobec nic nehovori akoby ich ani na aute nemali. ide do druheho jazdneho pruhu a smerovka nikde. a na krizovatkach to neda prednost o prechode pre chodcov ani nehovorim. zeny netreba pustat za volant vobec. a niektorych zasranov co robia preteky na mestkych cestach by mali tiez odobrat vodicak dozivotne
a teraz si namne baby sgustnu chach tak podte kocky smelo dotoho :D