Píšem to na záklede istej skúsenosti...jedna kamoška,ak sa teda da tak nazvať.....no aspon sa tak správala, alebo to bola z jej strany pretvárka, neviem.....dva roky sme spolu celkom dobre vychádzali a dnes je taká iná, čudná, odmeraná...a to ju sledujem už trošku dlhšie. Stretáva sa s ľudmi, ktorých poznám aj ja...a myslím si, či náhodou niekto omne nepovedal nejaké to krive slovo. Asi to tak funguje, že človek skôr uverí klamstvu ako tomu čo je pravda. Pýtam sa prečo to tak ľudia berú...alebo je to preto, že danú osobu nepoznaju dostatočne dlho a začnu pochybovať?...už pri najmenšej nejakej tej debate? pri ktorej ta niekto očierni? trebars..?
Ako mna to vôbec netrápi, možno niekedy ..dnes už nie..ľudi beriem s nadhľadom. Ak niekto niečo ma proti mne a nevie mi to povedať priamo do oči, je to jeho problem, nie môj. Alebo je dnes tak málo úprimných ľudí?..
Stretávate vo svojom okolí ľudí,s ktorými ste kedysi dobre vychádzali a dnes sa už ani len nepozdravite.?...proste úplne ste odpisali toho človeka na základe toho čo vám spravil....naozaj je to tak lepšie??..Ja poznám dve dievčata ktoré som odpisala....boli časy ked mi to vôbec nebolo jedno, ale uvedomila som si,,že ak by som zostala, dala by som im len druhú šancu, aby mi mohli znova zašliapnuť...len je to také...stretávať tých ľudí dennodenne a vidieť ako namna občas mrhnu pohľadmi.Urobila som správne?...čo si o tom myslíte?..a odpustiť som odpustila....len ma viac tí ľudia nezaujimajú...