Virtuálna láska.Prosím o váš názor

Príspevok v téme: Virtuálna láska.Prosím o váš názor
natalia222

Myslíte si, že sa dá zaľúbiť do niekoho, koho sme vlastne ešte v skutočnosti nevideli? Už asi viac ako pol roka si chatujem s jedným úžasným chlapcov a nemyslím na nič iné, iba na neho. Som zaľúbená až po uši.Neviem, čo sa so mnou deje, ale tak mi poplietol hlavu...Je krásny.A tak krásne píše. Máme spoločné zúujmy, názory na život...Strašne si rozumieme a sme schopní písať si aj celé noci. Niekoho takého spriazneného mojej duši som ešte nestretla. Je medzi nami niečo...hmm...krásne, ale ZATIAĽ virtuálne. Čo myslíte? Veríte v lásku cez internet?

moma

Na lasku cez net by som si davala pozor. Sestre sa stalo, ze si dlho pisala s chalanom cez net, stretli sa a nakoniec sa z neho vyklul citovo labilny pripad pre psychiatra (odhliadnuc od toho, ze nebol ani pekny, ani sympaticky, ani charizamticky). Neuveritelne ziarlil, robil sceny, plakal, citovo ju vydieral a ona bola velmi nestastna...

moniqa87

rubi, tak si mala stastie, lenze ide o chemiu, ten clovek moze vyzerat uzasne a proste ked sa stretnete nemusis nic citit a co sa povahy tyka, mylis sa, ked s niekym si hned nazivo tak sa tak lahko pretvarovat neda ako na nete, tam moze zo seba urobit "pana dokonaleho" kazdy...

barbinqaa

natalka... ak citis ze si s nim rozumies.. tak stretnite sa.. a uvidis ake to bude...aky budes mat z toho pocit.ale urcite do toho chod.. ak sa ti ten clovek zda byt super.. mozete tvorit hoc aj skvely par...len nedaj sa namotat...

ktosi

Ja som sa s priatelom zoznamila cez net a tiez to bolo uz pri pisani take skvele, no hned som sa nezalubila. Nechcela som verit,ze je mozne najst si partnera cez internet. Aj ked bol priamo z nasho mesta, chodil na intrak,takze doma vela nebol. Teda to ani nebolo take ze by som ho bezne mohla stretavat a vidavat,ale rozhodli sme sa casom,ze sa stretneme. A uz prve stretnutie bolo super. Po par stretkach prejavil zaujem,ale este stale som si nebola ista ci ma neklame(ved viete aki dokazu byt niektori chlapi hnusaci a klamari) a tak sme sa stretavali vo dvojici i s kamosmi az napokon po pol roku som si uvedomila,ze ked cakal na mna tolko a skutocne je taky ako aj cez net bol,tak preco to neskusit? teraz sme spolu pol roka a vsetko krasne klape..myslim,ze laska z netu nie je az taka blbost.treba si len vediet vybrat.

lea

To ano, ale fotka a skutocne vyzarovanie cloveka su dve rozlicne veci. vraj sa zistilo, ze zeny si partnerov vyberaju cuchom- kvoli feromonom. tak to sa prostrednictvom fotky naozaj neda

lea

no ja vam vsetkym drzim palce, ale aj tak myslim, ze taketo pribehy so stastnym koncom su statisticky velmi malo pravdepodobne.. vsak ked ides do baru a je tam 50 muzov, kolki sa ti pacia? mozno tak 1. a akou nahodou by mal byt ten tvoj internetovy partner prave on??

Rubi

Moniqa87 aj v klasickom vztahu je to tak ze na zaciatku je tvoj vyvoleny pan dokonaly a az neskor zistujes jeho zle vlastnosti.Takze ja nevidim rozdiel medzi tymito zoznameniami pokial sa dvaja stretnu co najskor.Kazdy je na zaciatku lepsi nez dajme tomu o rok alebo o dva.A povaha sa zistuje aj v klasickom vztahu az postupne a nie hned tiez sa najskor spoznavate pomocou nazorov.My sme po dvoch tyzdnoch pisania si, presli do normalneho vztahu,netreba to zbytocne natahovat.