Myslíte si, že sa dá zaľúbiť do niekoho, koho sme vlastne ešte v skutočnosti nevideli? Už asi viac ako pol roka si chatujem s jedným úžasným chlapcov a nemyslím na nič iné, iba na neho. Som zaľúbená až po uši.Neviem, čo sa so mnou deje, ale tak mi poplietol hlavu...Je krásny.A tak krásne píše. Máme spoločné zúujmy, názory na život...Strašne si rozumieme a sme schopní písať si aj celé noci. Niekoho takého spriazneného mojej duši som ešte nestretla. Je medzi nami niečo...hmm...krásne, ale ZATIAĽ virtuálne. Čo myslíte? Veríte v lásku cez internet?
Virtuálna láska.Prosím o váš názor
Lulu20 ďakujem krásne. Si zlatá :o-)
Natalia, ja som sa so svojim manzelom zoznamila cez internet a krasne nam to klape. Tak ti drzim palce, aby to vyslo aj tebe. Hlavne si vychutnavaj to fluidum, co mate teraz. Casom to pominie, to mi mozes verit, je to neuprosna pravda. Bude ti to luto, lebo su to najkrajsie chvile vztahu, ale ziadne strachy, pridu dalsie krasne veci. Len to uz bude o inom, lebo zistis, ze nie je taky dokonaly, ako si si myslela. Ale na druhej strane, uz to bude vztah hlbsi, vztah o dovere a porozumeni a to je zaklad pre manzelstvo. Ja som nesmierne stastna a prajem to aj tebe. pa
vvv
natalia aj ja som sa s tym mojim zoznamila cez internet sme spolu uz skoro 2 roky a som s nim stastna a myslim ze este dlho budem:) takze ja verim v lasku cez internet ale aj tak by som sa na tvojom mieste s nim co najskor stretla nech vies ze vam to bude fungovat aj v realnom zivote prajem vela stastia
Ahoj Natalia tak ja ti poviem, ze cez net je to celkom fajn sa zoznamit.Lebo ja osobne som sa zoznamila s chalanom a potom sme spolu zacali chodit :)
Mám skoro 25. Prečo? A nebudem vám hádam písať jeho meno. To čo je za nápad?
neviem prečo by si mala klamat? :-)
natalia ako sa vola ten tvoj virtualny? :-) a pre zaujímavost kolko mas vlastne ročkov? :-)
powiim ti tak lasak si nasiel zenu ces net, mau teras 2 krasne deturence..a ona ked si snim pisala newedela ze je bohaty hokejista a tak...takze niekedy sa ludia najdu...
A ty odkiaľ vieš, že som sa s ním nestretla? Neviem, prečo by som mala klamať. Stretli sme sa a bolo to krásne. Uvidím, čo bude ďalej...A tebe elablue veeľmi ďakujem... :o-))
hmm natalia sa ešte nestretla s tym virtualnym tak neviem prečo piše že už sa stretla? asi si dela srandu alebo co :-)