Virtuálna láska.Prosím o váš názor

Príspevok v téme: Virtuálna láska.Prosím o váš názor
natalia222

Myslíte si, že sa dá zaľúbiť do niekoho, koho sme vlastne ešte v skutočnosti nevideli? Už asi viac ako pol roka si chatujem s jedným úžasným chlapcov a nemyslím na nič iné, iba na neho. Som zaľúbená až po uši.Neviem, čo sa so mnou deje, ale tak mi poplietol hlavu...Je krásny.A tak krásne píše. Máme spoločné zúujmy, názory na život...Strašne si rozumieme a sme schopní písať si aj celé noci. Niekoho takého spriazneného mojej duši som ešte nestretla. Je medzi nami niečo...hmm...krásne, ale ZATIAĽ virtuálne. Čo myslíte? Veríte v lásku cez internet?

anonymny

vies pisal som si s jednou babu rok .cely rok.....boli sme ako ty zalubeny mysleli sme ze sme spriaznene duse....stale sem si mali o com pisat ..napr ake to bude krasne ked budeme spolu atd...potom sme sa odhodlali stretli sme sa ........najprv to bolo krasne prvyn den sme sa skoro stale bozkavali.......a potom to vyprchalo .....laska cez net nieje nikdy to prave .az ked uvidis ze to bude klapat aj naozaj nazivo az potom je to ozajstna laska

elablue

Ale no baby nekazte natalii to velke nadsenie z lasky.Ja nevidim dovod preco by ste hned mali zatratovat ten vztah len preto ze je to znamost z netu. Poznam kopec ludi ktorym to vyslo dokonca slo o osudove vztahy koniec koncov aj mne to klape s tym mojim a tiez sme sa spoznali na nete.Natalia uzi si to a drzim ti strasne palceky nech ti to vyjde a ta laska nech je osudova.

moniqa87

natali, to je este zaciatok, len pockaj kym po par mesiacoch vytriezvies a az potom budes vediet ci je naozaj taky dokonaly ako sa ti zda teraz... tak konaj s rozvahou...

natalia222

Taak, už som sa s mojim "virtuálnym drahým" stretla...Je úžasný...Hneď medzi nami preskočila iskra. Taak mi bije srdiečko, ako nikdy pred tým. Tak mi držte palce, nech sa to sľubne vyvinie.:o-))

michaell

Nechcem ta od nicoho odhovarat, ale ja laske cez internet neverim, cez internet je skoro kazdy iny ako nazivo. Si do neho zalubena lebo si ho nevidela a predstavujes si ho takeho ako chces, podla svojich predstav, avsak realita ma vacsinou od tvojej fantazie dost daleko. Ale mozno budes mat stastie, drzim ti palce

sofia_

Natalka,drzim ti palce.Stretnutie neodkladajte,ked si tak rozumiete.Aspon budete po stretku na cistom,ci ste si nadalej sympaticki,alebo zostanete kamosi,ved nejde o zivot :-)

DJko

držim palce... ja som sa tak namotal na jednu holku ale nevydrzalo to (asi tak polroka) lebo som sa vyspal s jednou 32rocnou a vycitky svedomia mi nedali dalej pokracovat

+++

Net, net, ono je to v dnesnej dobe velmi vyuzivany prostriedok na zoznamenia ale bacha na vec. Ja sama som uz tymto presla a poviem ti, stretla som sa s pripadom toho, ze vo virtualnom svete sa kazdy hra na nieco, cim v skutocnosti ani nie je, tie reci a hlavne odvaha... noo, bola som velmi sklamana... ale tebe prajem, aby si bola po vasom stretnuti stastna: Vela stastia...:-))