Menzes a dovolenka

Príspevok v téme: Menzes a dovolenka
acotakto

ahojte...posledny augustovy tyzden idem konecne na dovolenku a co cert nechcel, mam dostat menzes, kedze uzviam antiku, tak viem presne aj kedy...moja otazka je, ze ci mate skusenosti s tym, ze si proste nespravim pauzu v tabletka, budem pokracovat dalsim blisterom a tym padom menzes nedostanem tento mesiac vobec....
moze to mat nejake nasledky..?

Ghalia88

Ahojte
Ideme na dovolenku a presne v prvy den mam dostat ms. Netušim čo spravit nikdy to nie je presné ale nechcem byt na dovolenke a lezat na lehatku ked mam pred sebou more na ktore som sa tesila cely rok. Pocula som ze sa to da oddialit pitim a jedenim citronu.. chcela som to vyskusat kludne by som ho jedla aj cely mesiac pokial by sa to dalo o tych 5 dni posunut. Lenze Posledne dva mesiace mi ms prisli o 2 dni skor. Tak neviem co robir - nechat to tak a dufat ze pridu o dva dni skor(ako posledne 2 mesiace) a tie dalsie dva dni na dovolenke nejako prezijem (nemam to moc silne ako kedy) alebo pit ten citron a riskovat ze sa dostavia v strede dovolenky? Zsvraj pomaha oddialit aj stres a ten pred dovolenkou mam. Tsk ja neviem :( ziadna ina metoda pre mna nie je tampony som nemala nikdy a bojim sa ich

Agnes998

To spinenie sa ti moze naozaj dostavit, ale zalezi od toho, aku HAK uzivas, ak je to nizkohormonalna tak to mozne je. Antiky co sa pouzivaju napr. aj na liecbu akne su vysokohormonalne a pri nich sa tieto problemy nevyskytnu.

odpovedam

Moze. Mozes mat namiesto krvacania spinenie, dokonca aj niekolko tyzdnove. Ale nemusi sa stat nic. Avsak mala poznamka. Pocas brania HAK nemas ziaden menzes. Je to len umelo vytvorene tzv. krvacanie z vysadenia. Z medicinskeho hladiska toto krvacanie vyznam nema, ale vyvolava ho pauza v uzivani HAK, aby to napodobnoval cyklus. Ale je to len obycajna krv bez vylucenia vajicka a vystelky, ako to je pri normalnom menzese.