Skuste si polozit ruku na srdce a napiste, podla coho v skutocnosti(!) hodnotite ludi.
Nepiste sem srdcervuce siahodlhe prispevky :)
Ako ste na tom vy?
kamoska ma vola do CR, ze sa tam nieco najde pre nas, len moj muz hovori, ze musi existovat cesta ako zarobit aj tu, (nema rad zmenu, nema odvahu vstat a odist prec) len to iba hovori...a roky utekaju a tie platy su nizke, aj ked sa clovek ide pretrnut, ked mi prisla teraz vyplata zacinajuca na cislo 3 a je to trojmiestne cislo, mi prislo zle, hned virivka v hlave, co vsetko musim zaplatit a ako usetrit na jedle, lebo potraviny isli nehorazne hore
domov sa nai nevracaj, tu je peklo na Zemi
dakujem :) idem si lahnut, uz zacina svitat a rano budem na srac...ku :D tak dobru noc
Lulu keď sa pozerám na to akí ľudia sú na Slovensku úspešní, tak mi aj tlak stúpa, slušný inteligentný človek si ano neškrtne. Nerozmýšlali ste aspoň nad ČR ?
Ja neviem ako, ale ona to vždy nejak vyčíhne na last minute za takéto ceny. Možno to bolo 10 dní, neviem. Ale išlo sa autobusom. Dá sa nájsť, len je to last minute, takže treba sa v práci vyhovoriť na chorobu... Čo tiež asi na SVK také ľahké nie je.
Ďakujem ďakujem :D už to snáď bude lepšie za pár mesiacov. A tebe s rodinkou tiež nech konečne sa zadarí!!
Sejla - to kde je taky sponzoring, ze 60 s cestou aj ubytovanim na 2 týždne :) momentalne som v debete po zaplateni vsetkych vydavkov a nejakych dlhov, takze sa len drzim nad hladinou a lapam po dychu ako mozem, malemu este potrebujeme prerobit izbu, nakupit veci, o d1. 9. je skolak, takze som rada aj za to, ze tu mame vodu a mozem vyjst na travu s knohou v ruke zrelaxovat, aj ked za morom mi strasne piští srdce
jasne, ze som vdacna za svoju rodinu, len chcem, aby sme sa mali mali lepsie, zasluzime si to, proste no :)))
nech sa babka modli a ja ti prajem vsetko dobre, kazdy ma obcas na prd obdobie, vsetci ho zijeme, ten zivot, co nas dokaze niekedy fajne potrapit
Lulita, tak ja budem ok, len stresy, niekto mi chýba, veľa vecí pred sebou, posledné týždne/mesiace mám takú smolu, že už pomaly aj cudzí ľudia sa o mňa strachujú, babka sa za mňa modlí:D ale ja sa snažím baviť hlavne. Je leto, to je fajn :)
Inak úplne ti rozumiem, nezávidím, ale máš krásnu rodinu, lásku. Inak moja mama bola v Chorvátsku za 60 EUR tuším s cestou aj ubytovaním na 2 týždne tuším..
ja toto, hoci komercne, je to pre mna take motivacne, chlapec vie o com spieva..."aj ked to boli, e to dobra bolest"
Sejla - nebud smutna, alebo resp. bud co najkratsie smutna ;)
aj na mna popadalo na mna v poslednej dobe dost, ja placem tak raz 1-2 x do roka a minule po praci som sa veru tak strasne rozrevala, ze som mala pocit, ze dusu vyplujem, nekracam spravnou cestou, praca ma nenaplna ani duchovne, ani financne nicim...stale rozmyslam, co dalej...aby clovek nezivoril, nebol otrokom...aby nemal strach z buducnosti
mam strasnu chut si ist precistit hlavu k moru, ale ci sa tam este niekedy v zivote dostanem, netusim...
No zase niekoho nahneváme, ale šak Matej zmaže, ako vravíš:D
No to bude tými hviezdami alebo čím... Ja som ostala tak zvláštne smutná ale tak mám aj dôvody. Vcelku to bolo fajn, lebo mi aj nejaká voda stiekla po lícach. Počúvala som toto: m.youtube.com
Mne skoncili pred týždňom!
Sejla, no asi nieco visi vo vzduchu, ja som bola myslou 10 rokov dozadu :D
btw. mne teraz nedavno skoncilo... :D
aspon si pokecame, rano Matej zmaze, nevadi :)
jedulka asi vzala hypnogen a isla spat