Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako ste na tom vy?

Sejla

Lulita ja som si už myslela že tu funguje nejaká telepatia s ľudmi na fóre, zachvílu sa nám aj zosynchronizuje cyklus haha
Splín, no jo, ja asi tiež niečo také, som bola dnes myslou aj 6 rokov dozadu.. Dnes nikomu neodpisujem, neexistujem, mala som ísť aj na jednodňový festival tu, boli tam fajn ľudia, ale ostala som doma, len tak počúvať nejaké ambienty...

Lulita

Sejla - aj ja som takto bezne hore...byvala, ale odkedy robim a chodim do prace aj na 7.45, tak proste odkvecnem o polnoci, neviem, co sa mi deje, aj tabletku som si vzala a nejak nezabrala, pri tom som sa bola opalovat a okolo sama trava a nic mi nebolo, doma osm balila nejake saty a topanky, co som popredala, co uz nenosim a nejak ma to vzalo, asi tam boli dajake zasutrane roztoce :D

ze padajuce hviezdy romantika...tiez by sa zsili splnit nejake priania

Sejla

Lulu, čo sa vám obom dnes prihodili záchvaty, jedulka panický a ty astmatický...:(
Ja som bežne o takomto čase hore, v noci mi to lepšie myslí heh a tak si čítam, píšem a rozmýšľam. Bola som aj v parku pred chvíľou, majú padať hviezdy 11-13. Ale bolo zamračené..

Lulita

haha Sejla, ja som isla spat, ale mam astmu a dostala som zachvat, tak som si vzala lieky, sprej a cakam kým to prejde :/ nemozem lezat, lebo sa dusim a ty?

jedulka

asi podle skutků.Dostala jsem panický záchvat když jsem seděla při počítači.Mobil jsem nemohla najít.Měla jsem šedo před očima ...napadlo mě napsat email, člověku tady z fóra.Nedokážu si vysvětlit, proč jsem to udělala.Ten chlapec mě bombardoval hodinu a půl emaily,dokud jsem se neuklidnila A TO BEZ LÉKU!Myslím, že na něho nikdy nezapomenu a kdybych ho mohla poznat osobně,bylo by mi ctí!