Pokazene jazdy v autoskole

Príspevok v téme: Pokazene jazdy v autoskole
doktor666

mam 30 rokov a konecne som sa odhodlal spravit si vodicak. Problem je v tom ze teoria mi nerobi problem testy mam stale na 53-55 bodov len s jazdamy je to hroza :-((( Nepozeram na znacky, nepocuvam instruktorku, po prichode na krizovatku mam okno a neviem kto ma prednost, stale sa sustredim na to aby mi auto neskapalo a nevnimam nic okolo seba. Mali ste aj vy nejake problemy na jazdach alebo vam to islo od ruky??? 5 jazd je za mnou a stale to je horsie a horsie :-(((

deloyca

jedulka
to som rada,že Ťa to baví a jazdíš dobre
ja som uviedla len príklady zo života
ešte poznám u nás jednu,čo si robila vodičský ako 44ročná(muž alkoholik) kúpila si staršie auto a chodí autom len 6km do roboty,do veľkého mesta ani do Chorvátska by sa,ako hovorí,nikdy neodvážila.
ale sú samozrejme aj výnimky,ktoré potvrdzujú pravidlo

jedulka

V USA udělá řidičák každej 16 letej pitomec.Zařadit 1,2 po deseti metrech zabrzdit.Zařadit zpátečku a nacouvat odkuď jsem vyjel.A mám řidičák v kapse :-))) sorry tam bych se nechtěla učit!

karol33

doktor, normalne sa skus skludnit a uzivaj si to za volantom, hlavne ak mas vedla seba instruktora, lebo vlastne on je teraz za teba zodpovedny. Tak to skus vyuzit, lebo ked nam tu budes pisat o par tyzdnov ake mas stresy zo soferovania, a to mas poslednu jazdu, tak vtedy by som ta fakt nechcel stretnut v premavke. Urcite to pojde, tiez nikto z nas nevedel velku nasobilku po piatich hodinach.

jedulka

deloyca...ani mě se nelíbí co píšeš.Já jsem si dělala řidičák, když mi bylo 38 let a jezdím dobře !!!

zetko

deloyca myslis ze 20tkou alebo 25kou konci zivot ? to ako keby napises ze niekto kto ide studovat vysku v 30tke je zaspany dement, mozem ti jednoducho oponovat ze poznam kopu ludi co si s velkym halo spravili autoskolu v 18tich a odvtedy za volant nesadli, pripadne s velkym sebavedomim mali za sebou rychlo prve havarie, ale ako som uz napisal nejdem zakladatela temy branit zubami nechtami mozno fakt jazdi strasne ale aspon si to uvedomuje

deloyca

zetko
..konečne sa odhodlať ako 30ročný zaklopať na dvere kancelárie autoškoly mi pripadá,ako keby sa 30ročný prihlásil do tanečnej
keby mal k šoférovaniu aký taký vzťah,snažil by sa získať vodičské oprávnenie k 18tym narodeninám
a nadával by,prečo nie je u nás možné získať drivers license od 14,5-16tich rokov ako je to v USA
a nie všade je tam povinná autoškola,väčšinou žiadateľ o vodičský príde na skúšku na vl.aute,alebo aute rodičov
sú aj takí,čo sa prihlásia do autoškoly ako 50roční,ale čo poznám jeden prípad,ani na tretíkrát neuspel
čo otec rozprával,jeden u nás dostal doláre na auto z USA,urobil aj skúšky ako cca 40ročný,pri druhej jazde z novým autom prerazil zábradie na moste a vletel do potoka
odvtedy už viac za volant nesadol

jedulka

sampon3 naprosto s tebou souhlasím.Uměla jsem dřív jezdit než jsem si udělala řidičák.Nepotřebuješ jízdy navíc jestli máš vlastní auto, nech se dovést před supermarket, když je samozřejmě zavřený a tam si cvič rozjezdy,zastavit, couvat,přidávat spojka plyn, na dojezd atd...Pak jdi někam kde nechodí policajti:-) do kopce a dolů.Rozjezdy,autíčko musí vrňět jak koťátko,zastavení v kopci a zase rozject,couvat za pomoci zpětných zrcadel atd.. Všechno v klidu né pod tlakem.Na testy jsem nechodila vůbec, stačí jednou přečíst pravidla provozu a pamatuješ si.Ale jízdu musíš dostat do rukou.Přála bych ti moji kamarádku,která jezdila perfektně,jeli jsme na koncert do Benešova za Prahou, opila se mi tam a zpátky jsem musela bez řidičáku sama:-)Z Prahy jsem se málem počůrala strachy :-) ale když musíš tak musíš :-))))

doktor666

z Malaciek - ale ja som na ziadnom cvicisku nebol ani trenazer nic. Prva jazda a hned do mesta - v tom mam problemy - siel som domov a bez problemov ale to mesto to je hroza :-(((