Mam 22 rokov a doteraz som nemala este ziadneho priatela. Postavu mam si myslim v pohode, ked dam dole nejake to kilo-dve nezaskodi, ale na tvari som dost skareda. To dnesni chlapi chcu za priatelky len modelky alebo co? Skusala som sa zoznamit cez pokec, aj cez zoznamku, vzdy to skoncilo vtedy ako som im ukazala svoju fotku, alebo po prvom stretnuti, uz mi neodpisali. Alebo zazila som aj situaciu, kedy ma chceli chalani, ktorym som sa nepacila len na sex. Najhorsie na tom je ze babka spolu s mamou do mna rypu kazdy den aka som nesikovna ze doteraz nemam priatela a som nikdy nemala, pritom mladsie decka z nasej rodiny aj z okolia uz maju vazny vztah. Ked som povedala mame aby mi pozicala aspon 3 000 eur na plastiku (ja studujem takze nezarabam)tak zacala nadavat ci som normalna. To sa uz mozem naozaj zmierit s tym ze si nikdy nikoho nenajdem?
Ako si najst priatela?
dobre dámy a páni odo mňa posledný príspevok ku tejto téme, ja som svojím prispievaním chcel iba vyjadriť, že ak chceme niečo naozaj dosiahnuť musíme začať niečo robiť a to je jedno v akej oblasti, či to je už hľadanie partnera, zamestnania, alebo sa učenia korčuľovania napríklad, a čo sa týka toho maľovania, samozrejme nemyslel som to, že sa žena musí stále maľovať, úplne stačí ak sa pekne upraví keď ide na nejakú zábavu, diskotéku, alebo večeru niekde medzi, ľudí, čítal som tu úplne absurdity, že maľovať sa, keď ide vyniesť smeti, to som samozrejme nemyslel
ku pani did, neberte veci osobne, napísal som "väčšinou sa prestanú" , čo znamená nie všetky, preto ma hneď nemusíte urážať, sme tu na to aby sme pomohli mladej slečne ktorá má problém
Misela vekom sa ti bude sebavedomie zvysovat neboj. Ja mam 34 a v tvojom veku som tiez bola samy komplex, ale teraz uz taketo hovadiny neriesim. Som sa naucila nad to povzniest, ze dobre, nepacim sa vsetkym chlapom na svete ani nikdy nebudem, no a co. Hlavne je, ze sa pacim aspon niektorym. A ked mi niekto neodpovedal na mail ked som mu poslala fotku, uz ma to vobec netrapilo a povedala som si: tvoja chyba, dosiel si o moznost ma spoznat! Tebe pomahaju podkopavat sebavedomie tvoji najblizsi blbymi recami, aler ver tomu, ze tak skaredy clovek sa este nenarodil co by si kvoli tomu nedokazal najst partnera. Aj oficialne najskaredsia zena na svete mala muza a syna.
2 Misela mne to pride ako keby si mala 15. Zeny chcu chlapov chlapi chcu zeny. Ak niesi pritazliva tak zbal tiez menejpritazliveho chlapa. Kde je problem? Vies kolko chlapov pise po nete rovnake hovadiny?
Este k tebe Misela. Ja tiez nie som typ zeny, za ktorou sa muzi obzeraju. Ked som sa este zoznamovala cez zoznamky, tiez sa mi stalo, ze poslala som fotku, vtedy este dokonca dobru myslim a odpoved bola: prepac ale si skareda, nemam zaujem. Neskor som sa na inzerat zoznamila s inym chlapom a ten bol zo mna nadseny, pisal mi aka som krasna a ked raz dosla rec na to, ze som sa uz s par chlapmi stretla ale nevyslo, bud on nebol sympaticky mne alebo ja jemu, tak mi povedal, ze on vazne nechape, jak ja niekomu nemozem byt sympaticka, ked som tak pekna. Takze ber to tak, ze to, ze sa nepacis niektorym chlapom pretoze poniektori cakaju ze im na rande pride prinajmensom klon Adriany Lima tak to nemusi znamenat, ze sa nemozes pacit niekomu inemu a ze pre niekoho nebudes ta najkrajsia. Internet a zoznamky su bohuzial plne takychto individui. Ja som to neskor riesila tak, ze som vybrala jednu z horsich mojich fotiek, na ktorej som sama uznala ze nevyzeram dobre a tu som posielala zaujemcom co mi odpovedali na inzerat. Bol to taky test, ze ci im ide naozaj len o krasu alebo maju hlbsie hodnoty. Napriek tomu sa vzdy nejaki adepti co sa aj cez taku fotku ozvali nasli. No na rostrhanie som urcite nebola, ale pre mna vzdy lepsie ked bude potom na rande prijemne prekvapeny ako naopak. Kamoska si o mne mysli, ze som divna, ze vsetci posielaju fotky kde vyzeraju lepsie len ja ne :-)
Sonjaa: diki za kompliment, tak pekne sa ku mne este nikto nevyjadril!
marian89..ty si dobre jelo :"poviem Ti pravdu, všetky, ženy sa o seba starajú, väčšinou to začnú zanedbávať keď si nájdu priateľa, alebo sa vydajú" ja chodim s manzelom od 19r, sme spolu uz 14.rok a nemam pocit, ze by som sa zanedbavala...dokonca aj po 2 detoch mam lepsiu kondicku a citim sa krajsia ako v 19...
vsak si precitaj temu o silikonovych ceckoch, to je ina divocina :-D
a tie prachy, co do tych sminiek investuju a potom nemaju na knihy!
fraktal
najhorsie je to, co to urobi s ich psychikou..
tj. radsej nevynesie smeti, lebo potrebuje 30 minut na malovanie..
nuz, a namiesto riesenia problemu zvnutra, riesia makeupom, ktory mozno nici plet este viac..
Hrac, mas pravdu, tie zeny na tej stranke su po zmalovani doslova prisery!! necudujem sa, ze na uliciach stretavam same obludy, ked nejaka zena dokaze "toto" povazovat za pekne.