Ako si najst priatela?

Príspevok v téme: Ako si najst priatela?
Misela11

Mam 22 rokov a doteraz som nemala este ziadneho priatela. Postavu mam si myslim v pohode, ked dam dole nejake to kilo-dve nezaskodi, ale na tvari som dost skareda. To dnesni chlapi chcu za priatelky len modelky alebo co? Skusala som sa zoznamit cez pokec, aj cez zoznamku, vzdy to skoncilo vtedy ako som im ukazala svoju fotku, alebo po prvom stretnuti, uz mi neodpisali. Alebo zazila som aj situaciu, kedy ma chceli chalani, ktorym som sa nepacila len na sex. Najhorsie na tom je ze babka spolu s mamou do mna rypu kazdy den aka som nesikovna ze doteraz nemam priatela a som nikdy nemala, pritom mladsie decka z nasej rodiny aj z okolia uz maju vazny vztah. Ked som povedala mame aby mi pozicala aspon 3 000 eur na plastiku (ja studujem takze nezarabam)tak zacala nadavat ci som normalna. To sa uz mozem naozaj zmierit s tym ze si nikdy nikoho nenajdem?

Sonjaa

k Agnes998
Včera 22:17

čítam často fórum, riešila som si tu aj svoje problémy a niekedy som aj prispela názorom k problémom iným.

Chcem len vyjadriť svoje uznanie tebe Agnes998 za postoje, názory a rady, ktoré tu zverejňuješ. Píšeš múdro, ľudsky a myslím, že s najlepším úmyslom poradiť a pomôcť pri riešení daného problému.

Neviem, kto si, ale myslím si, že jedna úprimná a dobrá bytosť, a takých je na svete málo ....

Agnes998

PRoblem nebude v tom, ako vyzeras ale v tom, ze si zufalo strasne neveris. Ano, chlapi chcu pekne zeny, ale nie vsetci. Za peknou sa obzru, flirtuju s nimi, hodia lichotku. Ale co vidim na svojom okoli, medzi kamoskami, prave baby, co nie su nejake krasavice maju dlhorocne vztahy. Dve z nich maju dokonca velmi vyraznu nadvahu. A naopak, kamosky co su vyslovene krasavice idu zo vztahu do vztahu. Ja sama neviem presne cim to je, ale je to tak. U teba vidim hlavny problem v tom, ze tvoja rodina ta ponizuje, podkopavaju ti sebavedomie a zrejme to robili cele tvoje detstvo, tym padom tomu veris a myslis si o sebe len to najhorsie. Skusaj sa zoznamovat dalej, niekde na teba tvoj princ caka. Ja viem, ze na nete je kopa vselijakych povrchnych degesov co pozaduju za partnerku len dokonalu modelku a jedinu chybycku krasy neodpustia, ale tak taki ti mozu byt ukradnuti. Ja myslim, ze mozno s vynimkou modeliek kazda baba co sa niekedy skusala zoznamovat cez inzeraty pozna moc dobre ten pocit, ze posle fotku a chlap sa uz viac neozve.

Misela11

qfevads: Nie to niesom ja.Ale dakujem ti. Aspon si mi potvrdil ze do konca zivota zostanem sama. Co uz. Zivot je riadna svina

JaNatalka

svet je raz taký... 13 ročné baby plačú lebo sa s nimi opať rozišiel ich chalan... no ja osobne si nemyslím že si škaredá a nemožeš to posudiť len kvoli tomu že si nemala priateľa.. pokec a zoznamky navštevuju blbci, tam nemaš ty, 22 ročna baba, čo robiť.. radšej si daj niečo pekne na seba, skvely make up, niečo si sprav s vlasmi avyraz do ulíc na nejaku diskoteku :) .. skus zmeniť učes, použi make up, sprav si niečo ine s obočím zvyrazni oči.. to je Ťažko posudť keĎ ťa nevidíme ale určite nie si škareda :)

qfevads

Ak nemas co ponuknut tak sa necuduj. Ty by si chcela skaredeho, skulaveho, hrbateho? Daj odkaz na tvoju fotku, aby sme posudili o co ide.