Ako si najst babu ked som iny?

Príspevok v téme: Ako si najst babu ked som iny?
matuskolock

Ahojte, moj problem spociva v tom ze som strasny samotar.Po skonceny strednej sme sa vsetci kamosi rozisli po svete a po case sme spolu prestali komunikovat. Kazdy si niekoho nasiel,ale ja som ostal sam,netusim ako si najst tu pravu partnerku tu pravu lasku ked som iny.

Som sice mlady chlapik ale neuzivam si ako ostatny mna to proste nelaka,mam ine zaujmi ako napr. prirodu, castovanie, nakupovanie, telku, knihy, internet. Som taky ani neviem aky lenivec-ale pracovne povinnosti si plním na 100%,takze som aj zodpovedny a spolahlivy,len proste ma nelakaju kluby, diskoteky ci bary...

Pracujem sice v zahranici,ale nechcem tam zostarnut,chcem zenu a rodinu byt konecne s niekym a stastny cely zivot. Ako si mam najst zenu hm? Nie som bohac, som obycajny robos, ktory hlada uprimnost a vernost. Dakujem za reakciu.
mn4dz4m@gmail.com

trubka007

slnovrat ti poradil dobre;
ty vole ty zarabas 20 litrov ročne a že nie si boháč, no boháč možno nie, ale na slovenské pomery si bohatý až až;

nabudúce sa vyjadri lepšie hneď na začiatku :)

odpovedam

nezda sa mi, ze si iny. Si ako 90% chlapov, co poznam. Nie si velmi zamerany na seba a sebalutost? Mam dojem, ze prehanas. Ked tak lipnes na internete, tak skus sa zoznamit s nejakou babou cez. Pri pisani sa o cloveku dozvies vela, pretoze prezradi viac nez pri verbalnej komunikacii. Nemusi to hned vyjst, ale v tvojom pripade asi vela inych moznosti nebude.

trubka007

To sú mi rady. Že vybuduj si kariéru, áno robotník si vybuduje kariéru, rada nad zlato.

Ja ti odporúčam, zaregistrovať sa na nejakú zoznamku, napr. TWOO, alebo niečo iné, kde chodia nielen muži ale aj ženy naozaj z dôvodu, aby si niekoho našli a nie len tak pokecať ako na pokeci, aj keď aj tam sa dá zoznámiť. Základ je aby si zverejnil svoje fotky, samozrejme tie najlepšie :), aj keď baby rady hovoria, že im nejde o vzhľad, tak opak je pravdou. Potom už len oslov zopár z nich, ale nevtieravo, žiadne "ahoj lásočka, dáme stredko" apod. Takto neoslovíš/nezaujmeš ani 15tku. A proste stále skúšaj nové kočky, nikdy nezaspamuj jednu kočku viacerými spravami ako 3-4, ale vyčkaj kým ti neodpovie. Ak neodpovie pravdepodobne nemá záujem, ak to chceš ešte skúsiť, tak ju oslov znova až o pár dní. Znova nevtieravo, snaž sa odlíšiť od primitívov, ktorú ju iste oslovujú po desiatkach každý deň.

Na začiatok hádam stačí :)
Neviem, sám nemám s babami veľké skúsenosti (som hanblivý až to bolí), ale toto sa mi vyplatilo, a teraz si píšem asi s troma kočkami naraz.

Čaw a nevzdávaj to, kočky majú rady sebavedomých a silných chlapov, nemusíš byť vymetač barov a diskoték, aby si si našiel tú správnu.

matuskolock

Prezyvka55 Vy ste ma nepochopili,ja nemem problem nadviazat vztah s babami ide oto ze sa furt rozideme-lebo memane toho vela spolocneho sme akoby kazdy z ineho cesta,mame ine zaujmy a zaluby a to mi vadi-preto hladam niekoho ako som ja chapes?A az taky uboziak niesom,niesom bohac,alebo neradim sa k nym s mojim rocnym platom 20000 eur....lebo bohaci su milionari....moj problem bude asi v tom ze som malo doma furt som niekde v zapadnej Europe aj ked ja to beriem ako moj domov....nechvalim sa nicim ale niesom uboziak mam vsetko alebo si kupim vsetko co chcem.....

slnovrat

ked nie si spolocensky a ani peniaze a slavu nemas, tak si tazko niekoho najdes. hlavne to, ze nie si spolocensky. popracuj na tom. komunikacia, kontakty, vzdelanie.