Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako si najst babu ked som iny?

Príspevok v téme: Ako si najst babu ked som iny?
matuskolock

Ahojte, moj problem spociva v tom ze som strasny samotar.Po skonceny strednej sme sa vsetci kamosi rozisli po svete a po case sme spolu prestali komunikovat. Kazdy si niekoho nasiel,ale ja som ostal sam,netusim ako si najst tu pravu partnerku tu pravu lasku ked som iny.

Som sice mlady chlapik ale neuzivam si ako ostatny mna to proste nelaka,mam ine zaujmi ako napr. prirodu, castovanie, nakupovanie, telku, knihy, internet. Som taky ani neviem aky lenivec-ale pracovne povinnosti si plním na 100%,takze som aj zodpovedny a spolahlivy,len proste ma nelakaju kluby, diskoteky ci bary...

Pracujem sice v zahranici,ale nechcem tam zostarnut,chcem zenu a rodinu byt konecne s niekym a stastny cely zivot. Ako si mam najst zenu hm? Nie som bohac, som obycajny robos, ktory hlada uprimnost a vernost. Dakujem za reakciu.
mn4dz4m@gmail.com

odpovedam

Ach boze. co sem stale tahate tie peniaze? Niekto tu ma vymyty mozocek z medii :-). Dost sa tu ponizujete recami o peniazoch, vyzore a neschopnosti si napriek ich dostatku najst babu. Zamysleli ste sa nad tym, ze o tych peniazoch to asi nebude? Riesite nepodstatne... rieste svoje kuzlo osobnosti, spravanie a vyzarovanie, nie penazenky ;-). Beznej zene su tieto veci jedno napriek tomu, ze sa siria presne opacne reci. Ale myty fungovali v kulture vzdy, ze jo? :-)

hadica700

trubka007
ty wole, ja ked mam 100000 rocne a stale sa citim nie bohaty a to mam 21... prachy su ti nahovno, ked mas smolu, ako ja a zakladatel temicky.

matuskolock

Sejla,nesmej sa je to vazne,to aky clovek nestretol tu pravu zenu to je hrozne......kamosku mam len jednu a to asi tu najlepsiu pod slnkom.

matuskolock

Mimulus ja sa necitim bohac lebo vela cestujem takze peniaze sa rozkolulaju rychlo....pekny som,ale model zo mna nebude lebo mam velke znamienko na ruke,a asi ho mam velkeho lebo do byvalej som nemohol poriadne vniknut-len spickou a viacej nic.....

Mam 27 rokov,a furt hladam len rovesnicky.

Sejla

No ani mne nepripadáš iný, ani tie tvoje záľuby nie sú žiadny ťažký underground:D Mne prídeš docela prispôsobivý a nenáročný, asi si len hanblivý, tak to už len prekonaj strach a nájdi si nejaké kamarátky pre začiatok..

trubka007

Nájdi si primeranú svojmu veku, a preťukni si ju už na začiatku, že akí ma vzťah k deťom, či hľadá spoľahlivého chlapa, či chce mať rodinu atď.

Mimulus

matuskolock - už si napísal, že máš prachy, ešte napíš, že ho máš veľkého a dobre vyzeráš a uvidíš koľko príspevkov bude mať táto téma :DDD

trubka007

Eešte jedna otázka, koľko máš vlastne rokov, pretože môže byť, že si vyberáš zasrané, ktoré sa ešte potrebujú vyblázniť na diskách, potom sa nečuduj, že toho nemáte veľa spoločného, keď ty by si už chcel rodinu a ony ani za Boha! :)