Ako si najst babu ked som iny?

Príspevok v téme: Ako si najst babu ked som iny?
matuskolock

Ahojte, moj problem spociva v tom ze som strasny samotar.Po skonceny strednej sme sa vsetci kamosi rozisli po svete a po case sme spolu prestali komunikovat. Kazdy si niekoho nasiel,ale ja som ostal sam,netusim ako si najst tu pravu partnerku tu pravu lasku ked som iny.

Som sice mlady chlapik ale neuzivam si ako ostatny mna to proste nelaka,mam ine zaujmi ako napr. prirodu, castovanie, nakupovanie, telku, knihy, internet. Som taky ani neviem aky lenivec-ale pracovne povinnosti si plním na 100%,takze som aj zodpovedny a spolahlivy,len proste ma nelakaju kluby, diskoteky ci bary...

Pracujem sice v zahranici,ale nechcem tam zostarnut,chcem zenu a rodinu byt konecne s niekym a stastny cely zivot. Ako si mam najst zenu hm? Nie som bohac, som obycajny robos, ktory hlada uprimnost a vernost. Dakujem za reakciu.
mn4dz4m@gmail.com

matuskolock

kablica

to mas asi pravdu.len v praci som extrovert tam musim byt...bez kontaktov a ludi by som nemal prace;-)

Žužova

...(vy baby ste komplikovane.mate bludne myslienky a po par mesiachoch chodenia chcete hned skusit trojku)..

nie vobec baby nehádžeš do jedneho vreca :D ... hm , samochvála samochvála... teba by som za chlapa nechcela veru ani sa nečudujem že si sám :D

kablica

podla zaujmov nie si extrovert, ale introvert. Extrovert vyslovene vyhladava kontakty s ludmi, lebo z nich ziskava energiu. Introverti su samotari so zaujmami prevadzanymi osamote, alebo len v uzkom kruhu dobrych priatelov-knihy, pestovanie kvetin, malovanie a podobne.

matuskolock

neutocim na vsetky baby,pisal som otom aka bola moja byvala....poznam vela dobrych a slusnych zien co maju kolegovia....
A ano som cholerik,extrovert a ked niekto z Vas studoval aj psychologiu tak vie ze cholerik je aj spolahlivy,staly vo svojich nazoroch a zivotnych hodnotach.
slecne pod menom o d p o v e d a m ty musis mat dobry zivot ze.

odpovedam

Z toho, co tu citam, vidim, ze som sa nemylila :-) Lutujes sa. Si malo sebavedomy. Lebo presne take reci maju nevyrovnani ludia, ze vinu zvaluju na druhych, pripadne okolnosti. Ano, my zeny sa spijame a chcem ist do trojky, presne take uplne vsetky do jednej sme. Este ze si nas hned prekukol. Gratulacia :-)

jedulka

to jo, řádí jak černá ruka, asi mu to už leze na rozum .....
Přitom tady bylo tolik děvčat co chtěli od života to samý co sem psal.....