tak schvalne muzi-otcovia a buduci otcovia co vas viedlo a vedie k tomu ze chcete mat deti?
Muzi co vas k tomu vedie?
luciano, pokial je mne zname, tak zdravi nie ste, obaja chodite k psychiatrovi...
Luciano palec hore ! Si moj človek!
My s manželkou, napriek tomu, že sme obaja zdraví, sme sa rozhodli, že deti nebudeme mať. Sme šťastne svoji už 27 rokov, ale naše rozhodnutie sme nikdy neoľutovali.
Mataska
jj, daj vediet ked budes mat 45, ako ta bavi festival :)
co vedie mna k tomu ze decka nechcem mat? absolutne nemam potrebu netuzim po nich vobec ide mi na nervy te ich rev vreskot krik ako nepocuvaju behaju kade chcu sere ma to vobec po nich netuzim ani drzat v rukach kocikovat prebalovat stavat k nim v noci. mne je dobre tak aj s priatelom vobec nam decko nechyba. ja mam 26 a on ma 32 rokov a nepovedal mi este nikdy ze by uz chcel decko. chodime na tury koncerty festivaly atd cim to je ze mi decka nic nehovoria vobec nic. pritom mmoji bratia uz decka maju.
ja som dnes bola na kupku a videla som mladucky pár a v naruci mal chlapec male babo, bolo tak krasne, nozicky sam zahyb ,viete ako tie babiky michelin ,alebo sumo zapasnik no roztomile ..... neviem ,ale v poslednom case tuzim drzat to male ruzove stastie v naruci i ja ..... hrabe mi uz nacisto :D
A motivuje ma to. Cim viac chcem pre svoju rodinku spravit. Clovek si uvedomi, co stratil, az ked to strati (rodinu, staci aj stary rodic). Motivuje ma to pracovat, na sebe, v praci, na rodine. Je to neskutocne krasny pocit, ked pridem niekam a mozem byt na svoju rodinu hrdy. Mam aj na co. Som syn stasteny, taku zenu co mam ja, len tak niekto nema. Prajem to kazdemu, kto si taku zasluzi (aj naopak, zenam prajem takych muzov ako som ja :P )
ja mam 2 rocne dieta (mam 21) a som spokojny, mozno bude dalsie, mozno nie.
co ma k tomu viedlo?
prislo to absolutne ani neviem ako.
proste raz som sa pozrel na svoju krasnu zenu, alebo ona na mna (pocas sexu) a povedali sme si, ze chceme dieta.
mozno vnutorny pocit, neopisatelny, nie ze by som sa bez dietata nudil, ale teraz to uz mozem porovnat, zivot bez dietata bol ako zivot bez nieco podstatneho, napriklad bez soli. ale nie, robim si srandu, mam tak krasnu zenu, ze som to proste neudrzal. Da sa tak prezit, ale je to onicom, nemastne, neslane, samozrejme prilis vela soli obcas dieta tiez prinasa, ale stale je to lepsie, ako neslane zradlo, neznasam neslane zradlo.
A ti co deti nemaju, nemozu porovnat, tiez som si myslel, ze do 35 budem bez dietata lietat po svete.
Kaslem ja svet.. Milujem svoju rodinku.