tak schvalne muzi-otcovia a buduci otcovia co vas viedlo a vedie k tomu ze chcete mat deti?
Muzi co vas k tomu vedie?
ja si myslím že sú to pudy dané od pradávna- rozmnožovať sa, chlap je lovec, ak uloví tú pravú tak má potrebu :)
Ja som nad tym vobec neuvazoval a mam syna, ktoremu sa tesim.
Mám 23 a dieťa by som chcel nejak 25-30 ked budem dotyčnú budúcu matku svojho dieťa poznať minimálne 2 roky a aspoň rok s ňou bývať či to bude fungovať v domácnosti pravda obidvaja musíme mať stabilný príjem a predtým ísť na nejakú drahú dovolenku aby sme potom neľutovali, že sme neboli kým bol čas. Hlavne aby som u seba vedel, že s touto ženou chcem stráviť celý život nechcem skončiť ako mnoho párov, ktorým to medzi sebou riadne nefunguje ale hrnú sa z nutnosti do svatby a tak lebo si myslia, že lepšiu osobu pre seba nenájdu a uspokoja sa s tým čo majú aj ked to evidentne nefunguje a prídu napokon komplikácie ako gamblersto, alkoholizmus, hádky či podvádzanie a odtrpia si to deti. Tiež som tieto veci zažil som ako malý sa mi rozviedli rodičia a tieto veci som zažíval so sestrou ale posilnilo ma to a viem, že niečo takéto by som svojim deťom nespravil preto budem mať dieťa a svatbu až stou ženou, ktorá bude mojou chýbajúcou polovičkou a bude nám to fungovať a budeme obidvaja rovnako cítiť, že je čas pohnúť sa daľej.
a myslís ze hladat otca pre babatko, je také lahké?
ja tuzim po babetku,neviem ani preco,ale chcem sa citit viac chlapom.akurat ze najst matku pre dieta je v dnesnej dobe ako hladat ihlu v kope sene.....
Momentálne už asi nič.
Manzelka :)