Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neda sa tu zit, neznasam tunajsich

Príspevok v téme: Neda sa tu zit, neznasam tunajsich
NetrebaPrzvk

Zdravim,
mojim problemom je okrem toho ze sa chcem vypisat to, ze neznasam tunajsich ludi, neznasam slovakov. Sam som slovak a hanbim sa za to.
Ludia v tejto republike sa nevedia spravat.
Von neda vyjst bez toho aby ste nestretli:
1. opiteho
2. vracajuceho
3. takeho ktory niekde moci (to aj cez den) absolutne nekultura
4. pluvaca
5. smrkaca nosa do travy
6. takeho ktory ide po ceste a do vetra nadava
7. nadavajucich ludi, 80% ludi same vulgarizmy (ako keby sa nedalo zaobijst bez nich)
8. vyhadzovacov odpadu na zem
9. asocialiov/fetakov
10. takeho co chce ohen/cigu
11. takeho co chce peniaze
12. zavidiacich ludi
13. kombinacia tychto osob

Clovek tu je odkazany na to aby sedel doma a vyhybal sa styku s ludmi.
Na dedinach je to relativne OK, aj to tam celkom dobre vyzera, pokial tam neziju cigani, ale v mestach katastrofa, spina, bordel.

Clovek tu ma krasny byt, luxusne byvanie ale naco to je dobre ked je obklopeny ludmi ktori sa nevedia spravat? Mozno uz len niekde v indii a kongu je to horsie ako tu.

Toto sa mi nikdy nestalo ci som bol vo Viedni(pozor je tam vela braTYslavcanov ktori tam robia bordel) alebo mnichove, berline... hockde uplna pohoda, clovek sa nemusi bat a tu nozik, teleskopicky obusok, kaser by mala byt zakladna vybava.

Videli ste metro v nemecku? Ked vidim ako vyzeraju u nas podchody a podzemne lokacie tak chvalabohu ze mi to metro nemame. Kedze u nas ked slovak vidi podchod hned co ho napadne ze je to zachod, smetny kos, niekde kde sa da pit a podobne.

Natupim do taxiku, taxikar mi z neznamych pricin zacne tykat, hresi na druhych a policajtov.

Je to strasna hanba ze tu ludia ziju ako prasata a ktomu vsetkemu sa este stazuju. Mozno keby tu polovica naroda nepila nefajcila nenadavala a miesto tv si precitala knihu nemusala by sa stazovat. No ludia tu maju prazdnu hlavu jedine co vedia su vyssie spominane veci a vraj chcu sa mat lepsie.
To by museli najprv zacat od seba, pozriet sa ako ziju.

Dobre koncim. Zivot v mestach je tu otrasny a nekulturny. Spravil som velku chybu asi sa tu da prezit len v malych dedinkach. Alebo vobec.

slnovrat

Ludia čo nadávajú neviditeľným ľudom su buď ozrani alebo schizofrenici. Nemám problém prejsť cez prechod a v noci po meste radsej nechodím, tak individua stretávam sem tam. Spina a bordel mi tiež vadia. A že je niekto vulgárny, no ked tu tolerujeme rytmusa a reality shows, tak tu máme chutnu generáciu idiotov.

0vecka

lol zase taki krcmovi stazovatelia. Ja som zil v BA 25 rokov a taketo veci bolo vidno ale urcite nie kazdy piatok. Zalezi aj kam ides. V starom meste to bolo skor vynimkou a tiez som nezazil ze by mi taxikar zacal len tak tykat. A ak aj hej co vas do toh ze niekto vracia alebo vam tyka?

Mnichov neni v tomto nejaky zvlastny podla mna porovnatelne v tomto ohlade s BA. Mozno predavacky a vseobecne ludia plateny za styk s verejnosotu su o nieco mylsi ale tiez som sa uz raz musel pohadat :).

Casto mam pocit ze zijem v inom vesmire. Preco je vecsina Slovakov zakomplexovana a stale sa stazuje a stale im niekto robi napriek atd ja naozaj tieto skusenosti so SK nemam.

Meretseger

Nuž áno, welcome to the Slovak Republic :D Slováci vždy boli na chvoste, a síce sa pýšia Cyrilom a Metodom, je to nepochopiteľné, pretože azbukou nepíšeme a hlásime sa ku katolicizmu, ktorý na východe moc nemali. Ach, a koho sme my kedy mali? Inteligenciu? Židov sme si vyhnali, pretože už vtedy tí, o akých ty píšeš, nenávideli šikovnejších (a tak to tu vždy bolo, je, a asi i bude), za prvej republiky, ČSR myslím, boli politické strany tvorené buď komunistami, alebo robošmi alebo svätými, vyber si, čo je z toho najhoršie. Ešte v spojení s Čechmi to bolo fajn, ale bordel, aký kvôli tomu robili veľkí "národotvorcovia" bol fakt neuveriteľný (samý "útlak" a podobné kecy, a všetkým vadilo, že v každom úrade dozerá Čech - no Česi asi vedeli prečo :)). Slováci sú proste dosť primitívny národ, a to nemyslím ako urážku, to je fakt, ktorý sa mi už veľakrát potvrdil. Čo len všetci robili, keď som sa opovážila prezentovať cosplay, hobby, ktoré už len vedľa v ČR robia a poznajú úplne bežne... Hm, a čo len budú robiť, keď v románe priznám, že som bipolárna bisexuálna diabetička, čo robí cosplay, bola v liečebni a má celkom rada Maďarov? Asi ma tu ukameňujú.
Nuž čo, tie roky komunizmu zanechali stopy, a nie je málo tých, čo stále tvrdia, ako bolo vtedy dobre, a pritom to bola vláda tupých robošov s IQ tykve (a neurážajte sa ani na toto, Maďarskú republiku rád viedol murár. Slovensko katolícky kňaz. A aká je cirkev háveď, vidíme všetci).
Summa summarum, stredo- (ani nehovoriac o východo-) -európsky priestor je veľmi čudný. Ktovie, čím to je. Bože, veď už len tie výsledky volieb. To je kapitola sama osebe. A pritom ešte ČSR mala bohaté styky s Francúzskom a Veľkou Britániou. No a potom sme sa pichli do r... Nemcom a Rusom a vzniklo to, čo tu teraz denno-denne vidíš.
Máš pravdu, žije sa tu veľmi ťažko. Česť výnimkám.

zobacik

Ja suhlasim s tou nekulturnostou a primitivitou. Lenze najde sa i na dedinach, nielen na sidliskach. Dediny na severnom Slovensku, kde sa ludia krizili medzi pribuznymi starocia su toho dokazom. Vsade su opilci, bordel, spina, primitivi. Totalne tupi ludia tu ziju, ved staci sa pozriet na programy v telke, aku to ma uroven. Vsetci len zavidia a skodia druhym, ako vladzu. Vsade bordel, spina, staci sa pozriet na zem. U nas museli zrusit jednu autobusovu zastavku, lebo od mocu opilcov tam narastol mach v strede mesta a smrdela ako stoka!!! V centre mesta! Toto nie je normalne. Hovna po psoch nikto nepozbiera a potom sa tam maju hrat deti. Mestski policajti samozrejme nikde ako vzdy. Hnus. Ludia su horsi ako prasce. Neviem, ako je to v zahranici, dlhodobo som tam nezila, ale tu je to takto. Bohuzial.

jedulka

No, stydět se za to co jsem a kdo jsem, to raději nejdu komentovat.Nevím kudy chodíš,na slovensku mám rodinu,kamarády a nikdy jsem se nestřetla s nekulturními lidmi co se neumějí chovat.To je většinou problém sídlišť, kde se z nich po pádu komunistů stali gheta!To je bez diskuze, bydlela jsem tam, je to utrpení. Ani fakt že se můžeš doma zavřít není pravda.Tam žádný domov není.Cigáni si dají magneťák do okna a po celé dny i nocí točí jedno kazetu.Nemluvě o očůrávání a posrate dveře,atd.atp.Řešila jsem to koupí stanfordského bulteriéra,vybrala jsem z štěňat velmi přesně a pak ti stačí, jééé mě utekl pes.Všichni cikáni naskákali vždy na okolní auta na střechy. Feťáky řvoucí ti pod oknem celou noc jsem vyřešila domluvou a rozdáním pár cigaret aby šli řvát někam jinam,šli!Jediná rada na to je odstěhovat se z gheta!Nebát se změny, jít do hypotéky a koupit si domek.My jsme se zadlužili na 30 let ale máme malý dřevěný domek ve vedlejší vesnici a tady je svatý klid.
Jinak v každém obilí je koukolu dost.Platí to po celém světě!Z toho důvodu nevidím proč se stydět za to že jsem češka a nebo slovák!

m77

Tiež sa mi stalo že ma slovne napadla skupina opitych fetakov,a jeden sa chcel biť ja som sa ale nezlakol a slovne mu vynadal a išiel pomaly preč,bol taký opitý že nebol schopný ísť ani za mnou.Teraz už to tak riešim nebudem,slzny,teleskop,plynova pištol a budem utočiť aj na slovné utoky ako písal p.d lebo čo je veľa to je veľa

m77

Najlepšia kombinácia je myslím si peprový sprej bez ktoreho nevyndem z domu ani ked idem vysypať smeti a teleskopický obušok,to znamená utočníka sparalizovať nastriekaním do tváre a ked bude ochromený tak mu uštredriť pár rán teleskopom.Mám aj plynovú pištol malých rozmerov ktorá sa vojde do vrecka.Z nábojami nonivamid 120mg by si zložil aj 10 asocialov ale je to nebezpečne používať lebo ťa naozaj može niekto zastreliť(z asocialov nie tí máju ledva na chlast na fet) ale nevieš ako zareaguje primitivne okolie bude myslieť že maš ostru a pod.Lebo ked ja som strielaš slepymi nabojmi do plynovky tak robilo to neskutočný rachot ako keby som mal normal zbran

Agnes998

A kde to preboha zijes ze len hentakych ludi stretavas? V ciganskom gete? Ako ja zijem na SK skoro cely zivot ale medzi takymi ludmi ako ty sa teda nepohybujem. Samozrejme, sem-tam sa stretne na ulici opilec alebo nejaka kreatura, ale je to skor vynimocne. A takyto ludia sa najdu vsade, keby si nezil cely zivot na sk ale vypadol zit aj inde, zistil by si, ze cely svet mas len zidealizovany. Na spoznanie Viedne ti nestaci jedna navsteva ked sa prechadzas centrom mesta a ulicou s obchodmi pre turistov, kde je vsetko vyupratovane a ciste. Keby si castejsie cestoval ich metrom, vlakmi a busmi castejsie, zistil by si, ze docela casto tam ludi obtazuju zobraci, casto spinavi a smradlavi. A teraz asi padnes na prdel ale predstav si - nie, nie su to Slovaci! Keby si rozumel nemecky a zil nejaky cas v Rakusku ci Nemecku, zistil by si, ze tam si ludia velmi casto tykaju aj uplne neznami. Prides do obchodu a predavacka ti hned tyka. Dokonca aj lekar mi tykal. U nas nepredstavitelne. Tam normalne. Pytala som sa kamosa Rakusana na to, a on ze u nich je to uplne normalne. Stretnes barsjakeho cloveka na ulici a hned mu tykas. Takze ked ta totalne rozhodil bratislavsky taxikar co ti tykal, tak v Nemecku ci Rakusku by si rovno skolaboval. A co v takom Anglicku, kde vacsinou ani nemaju smetne kose na uliciach a je tam uplne normalne hadzat odpadky na zem. V autobusoch to hadzu na podlahu. Rano je bus este relativne cisty, do vecera ho tak zahadzu odpadkami, ze sa tam takmer neda chodit. Po sichte to zase upracu a rano pride zas cisty bus. A okrem toho, v anglictine ani nemaju vykanie, ako by si to zvladol ze ti vsetci vravia ty? A co v Taliansku, tam casto natrafis na ludi, co nehovoria ani anglicky ani nemecky a to aj v turistickych centrach ci dokonca na letisku, ak nehovoris taliansky tak sa s niektorymi vobec nedohovoris. Maju krasne hory, Dolomity a Južné Tirolsko, ale sú nekultúrny, nemajú problém vyhadzovat odpadky v horach na zem. Dokonca nemaju problem robit potrebu priamo na turistickom chodniku ci na skalach na feratach. Casto to tam smrdi mocom. To som u nas take nevidela a teda chodila som u nas dost po horach. Ale to by si tam musel ist aby si to vobec zistil. Vies co, ty prosim ta radsej nikam mimo SK nechod lebo ta jebne, dostanes infakrt a zgegnes. Takych sedlakov jak ty mam najradsej, co v zivote nevystrcili paty z SK, maximalne tak niekam na vylet do Viedne ci na dovolenku do turistickeho centra ale o skutocnom zivote v tej krajine vie velke hovno.

bibiana.e

NetrebaPrzvk
no ja ti poviem ako toto dopadne.
1. niekto zacne fascinujuco zauimavu temu (stalo sa)
2. pride sem niekto kto suhlasi (stalo sa)
3. pride niekto kto nesuhlasi (stalo sa)
4. pride viac ludi, mix nazoro (stalo sa)
5. jeden napise, ze to nema vyznam (stava sa)
6. viac ludi si to uvedomi a strati zaujem, nebavi ich to uz, nemaju co povedat (stane sa)
7. pride admin, zmaze to (stane sa)

sante.

Mňa už máločo obťažuje, alebo pohoršuje, lebo som bývala aj na Ukrajine :D ale tam, pokiaľ nie si Poliak, sú ľudia fajn a nevadia mi.
Na čo ja nemám nervy sú asi len slovenskí kamikadze vodiči a postávanie na prechodoch, lebo, haha, kto ti už len teraz pred prechodom spomalí..