Som divná?

Príspevok v téme: Som divná?
mentif

Hm no pýtam sa hlavne preto že mám 19 rokov a ešte nikdy v živote som nemala žiadneho priatela. Naozaj nikdy!!! :D No a tu je kameň úrazu taký že mňa vzťahy vôbec nezaujimajú a to som si myslela no šak keď budem mať 18 tak už budem chcieť nejaký vzťah ale ono to nejako neprišlo a stále o to nejavím záujem. No ale život slobodnej bez frajera na krku sa mi páči a taký život mi vyhovuje som tak šťastná len ja už začínam mať pocit že som vážne divná. Moje okolie sa ma stále vypytuje či už niekoho konečne mám a keď im poviem že nie no to by ste mali vidieť jak sa blbo pozerajú :D a vlastne sa ani za mnou chalani neotáčajú ja neviem veď nevyzerám hrozne ale jeden ma už otravoval taký na ktorého my bolo aj zle sa pozrieť. 16 ročný pukatí zasran o mňa javil záujem tak som ho pekne poslala do teplých krajín. Keby to bol aspoň nejaký 20 ročný fešák tak dobre. No ale to je vlastne jedno ja chcem vedieť či sa nájde niekto taký ďalší v rovnakej situácii aby som si naozaj nepripadala ako už úplný debil lebo často taký pocit mám :D

Cameron221

Podľa mňa vôbec nie si divná. Je to prirodzené... časom sa určite nájde niekto, o koho budeš naozaj mať záujem, kto ťa bude priťahovať a bude sa ti páčiť.. Teraz ak nemáš nikoho takého v okolí alebo aj áno ale aj tak ťa nezaujíma, časom "pocítiš" takú samotu a budeš nadväzovať nové známosti (aj keď možno nie vážne...)

danielaa11

bud rada, ze si este ziadneho frajera nemala, ak by to dopadlo zle, tak by si asi nechcela pocitit tu bolest a sklamanie, najmä ked ty jeho lubis a on teba uz nie. ale predsa aj taku bolest raz zazijes, to kazdy z nas, takze nie si divna, ak ti to takto vyhovuje, tak v poriadku, uvidis ze to casom pride samo, ked ta "zivot slobodnej bez frajera na krku" prestane bavit ;-)

verca-82

niesi divná .. si len sama sebou :) a to ti poviem že v dnešnej dobe sa to cení , pretože všetci si myslia že sú originálny , no všetci sú na jednu kopu rovnaký ,ako chalani furt balia baby tak i baby sa stale malujú ... Nečudo že v dnešnej dobe sú na svete homosexuáli , ked chalan znasilni dievča tak nečudo že dievča chytí k chalanom odpor a má radčej dievčatá a nečudo že sa niektorým chalanom nepáčia dievčatá ked s atak furt malujú ako štetky , ja mám spolužiačky ktoré nosia 12 cm štokle a priesvitné blúúsky , ja som taká neni , ja som uzavretá , proste mi je dobre samej , mám nejaké kamarádky ale ako doteraz som zažila veľa sklamaní ako ma podrazili ludia od ktorých by som to nečakala a už rok som sama uzavretá a je mi fajn , nechcem mať strach že ked niekoho spoznám že mi ublíži .... hlavu hore dievča niesi čudná :) si jeden z málo ORIGINÁLOV :)

nobody-smbdy

no keď ti pôjde len o vzhľad, tak byť chlapcom, kašlem na teba navždy
ide o to, čo má človek vo vnútri, nie vonku
a "vonkajšia krása" je len "+"...

slnieckovaa1

Niko339, úžasný a na tvoj vek veľmi zrelý príspevok.
Mentif, no problem, že nemáš zatiaľ priateľa, osobne som tiež toho názoru, že takéto veci netreba siliť. Si mladá, zatiaľ to nasilu nerieš a hlavne nerieš čo si myslia iní.
Veď nie sme predsa ,,ovce", nemôžeme žiť podľa všeobecnej šablóny a robiť len to čo sa od nás očakáva, veď by sme zabudli sami na seba, na svoju jedinečnosť. A hlavne v súčastnosti keď sú celkové trendy správania akosi ,,naopak".

jedulka

podle mne není dobré(pozor ne nenormální!)být sama, není nám to ani od přírody dáno.ALE, když se tak cítíš dobře a nic ti neschází, tak si tak žij!Než se cpát někam kde by ti nebylo dobře jen abys zapadla do nějakých škatulek, na to se vyprdni, co je ti po jiných!Je to tvůj život!Moje dcera začala až ve 29 let.Teprve ted se musí učit rozeznávat, jaký chlap je dobrý a jaký chlap ne.Chybí jí těch 10 krátkých pokusů, které tady všichni odmítají,ale kde člověk nasbírá zkušenosti!Ty bohužel nejdou ani při nejlepší vůli se naučit, ty musíš opravdu zažít, abys věděla rozlišovat.
Neradím ti, to je jen můj názor.

innerworld

Co si nezazila,to ti nechyba.

Ja mam 20 a za sebou 4 rocny vztah a mam dost.

Mas slobodu,si ako nepopisany papier,vaz si to.

Niko339

mentif -
Ja mám 17 rokov a ešte v živote som nebol na žiadnej diskotéke ani ničom podobnom. Mám to podobné, nikdy som nikoho nemal a ked si to tak vezmem, ani mi to nechýba. Ale nemyslím si že je to nejaký problém, proste čakáš na toho pravého (asi) a nechceš byť ako ostatné kur*y, ktoré akonáhle sa rozídu tak idú na lov.
Podľa drvivej väčšiny ľudí som tiež divný, nejak extra moc priateľov nemám, do mesta nechodím tak často, jedine na nákupy, inak som väčšinou len doma. Občas si pripadám že som sa narodil v inom storočí, pretože moje správanie je oproti dnešným puberťákom "krapec" odlišné. Ako som už vravel, nechodím na žiadne diskotéky, opiť som sa opil jedine doma na silvestra (ale aj to nebolo nejaké extra opitie), von moc nechodím, rád čítam knihy, pozerám seriály, inak povedané, som proste z inej doby. Od prvého do 7 ročníka som bol takmer ako každý ostatní, teda bláznivý, potom ale prišiel z ničoho nič nejaký zlom a úplne som sa zmenil. Ostal som tichý, nejak extra som sa s nikým nebavil, zlosť som si vybíjal na písaní a pod. Jednoducho zmenil som svoj život (podľa mňa) k lepšiemu.
Ale nech si hocikto myslí čo chce, never tomu. Ver tomu čo si myslíš že je správne a tomu, čo ti vravia tvoje vlastné inštinkty. Kto povedal že v dnešnom storočí a dnešnej dobe musí byť človek presne taký ako ten idiot ktorého uznáva celá škola, ale nič nedokázal? Kto povedal že sa človek musí správať ako večne opitý a dr*nutý hajzel, ktorý nevie nič než len provokovať, nadávať, každý piatok sa spíjať, sobotu nad ránom prichádzať domov a večer sa zobúdzať?
Mentif, ver mi ked ti vravím že oproti drvivej väčšine ľudí si tá najlepšia osoba. Ak sa správaš ako ostatní (to čo je vyššie uvedené) tak si prakticky stereotyp. Kedysi sa cenilo byť originálny, jedinečný. Dnes nie je skoro nikto taký, drvivá väčšina chalanov sa oblieka ako štetky a lá JB, nevedia normálne komunikovať, proste nevedia nič. Väčšina báb chodí zmachlená ako kraslice a nájsť niekoho, kto je napriek týmto populárnym smerom iný, to je ako nájsť stratené dvojča. Ver mi, mala by si byť hrdá na to, že si kto si, pretože ked stratíš sama seba, len veľmi ťažko sa bude dať vrátiť.
Tiež to isté prežívam a úprimne, v živote som si toho vytrpel dosť a to ma zmenilo viac ako hocičo iné. V škole som zažil veci, ktoré nie sú vôbec príjemné a jediné, po čom som túžil bolo nájsť niekoho, kto by sa ma zastal a pomohol mi, ale bol som na to sám. Nikto sa o to nezaujímal, všetkým to bolo jedno. ALe vieš čo? Som šťastný že mi nikto nepomohol, pretože iba takto som sa stal silnejším než kedykoľvek predtím. Naučil som sa vzdorovať dnešným trendom a ostal som sám sebou a to je to najdôležitejšie, proste ostaň sama sebou a nepokúšaj sa zmeniť. Toľko k tomu :)