Hm no pýtam sa hlavne preto že mám 19 rokov a ešte nikdy v živote som nemala žiadneho priatela. Naozaj nikdy!!! :D No a tu je kameň úrazu taký že mňa vzťahy vôbec nezaujimajú a to som si myslela no šak keď budem mať 18 tak už budem chcieť nejaký vzťah ale ono to nejako neprišlo a stále o to nejavím záujem. No ale život slobodnej bez frajera na krku sa mi páči a taký život mi vyhovuje som tak šťastná len ja už začínam mať pocit že som vážne divná. Moje okolie sa ma stále vypytuje či už niekoho konečne mám a keď im poviem že nie no to by ste mali vidieť jak sa blbo pozerajú :D a vlastne sa ani za mnou chalani neotáčajú ja neviem veď nevyzerám hrozne ale jeden ma už otravoval taký na ktorého my bolo aj zle sa pozrieť. 16 ročný pukatí zasran o mňa javil záujem tak som ho pekne poslala do teplých krajín. Keby to bol aspoň nejaký 20 ročný fešák tak dobre. No ale to je vlastne jedno ja chcem vedieť či sa nájde niekto taký ďalší v rovnakej situácii aby som si naozaj nepripadala ako už úplný debil lebo často taký pocit mám :D
Som divná?
No a čo, mám tiež tolko čo ty a takisto som ešte nikdy nemala žiadneho frajera a ani som doteraz nad tým nejako zvlášť nerozmýšlala a ani momentálne žiadneho nechcem, mám iné starosti...
Neboj ked sa zjaví nejaký zaujímavý chalan, tak budes chcieť vzťah.
Ja som mala prveho chalana, ked som mala tusim 22. Nikdy mi to divne neprislo. Proste tieto veci su velmi individualne a je to stale lepsie nez mat v 25 za sebou 10 kratkych vztahov ;-). Divna urcite nie si, bud proste sama sebou. ked nieco laskyplne pride, tak to proste pride spontanne a nekontrolovane bez ohladu na tvoj vek ;-)
Jediný, komu pripadáš divná, si ty sama. Rovestníci sa pozerajú divne na každého, kto nerobí presne to, čo oni a o pár rokov starší ti povedia, že väčšina vzťahov v tomto veku aj tak skončí sklamaním a rozchodom.. Takže si len usetríš čas, ktorý môžeš využiť oveľa zmysluplnejšie, a nervy, ktoré budeš potrebovať na iné okolnosti.
Na konci tvojho príspevku som však nadobudla pocit, že vlastne vzťah chceš, len nie je akosi s kým a nenašla si nikoho, kto by sa ti páčil. V tom prípade radím nemať vzťah s niekým, kto ťa nepriťahuje :DD ... A že vyzeráš hrozne? To už nemá nič spoločné so vzťahom, kvôli vlastnému sebahodnoteniu uz so sebou niečo rob a príjmi sa takú, aká si.. Takáto žena nemôže byť škaredá. Pre vzťah, ale aj ostatné sekcie v živote je dôležitejšie to, čo máš v hlave, akási vyspelosť a spokojnosť.
ahoj..ja mám 20 a chlapca síce len jedného ale mala som uz...aj ked sme boli spoolu velmi kratučko (čo mi je velmi luto)..ale aspon viem ako "chutí" pusa :D :D
tak ja som sa tiez bala ze budem vzdy sama ale ono to prislo tak samo ked som mala 19,5 roka tak sa objavil a nejako sama som sa zalubila
ja toho chlapca lubim doteraz, lenze on o mna uz nejavy ziadny zaujem, no co uz :( snad príde dalsí...
a nemusís sa bát ze ostanes sama..on ten pravy sa raz objaví, a mozno to nebude hned, mozno az o par rokov ale ver mi sama neostanes :) a nemusís sa bát ze si sama ktorá ma také pocity
si taka, aka si. a co je vlastne normalne a co divne? je to tvoj zivot, nepozeraj na to, co si ini myslia, hlavne, ze si ty spokojna. raz ti prebehne cez cestu ten pravy, len sa neboj. domov ti vsak sam nepride, dufam, ze chodis s kamoskami von alebo robis nejake aktivity? potom je to o.k.