ako by ste postupovali pri liecne bronickeho zapalu? alergia bola vylucna, takisto ako infekcna pricina vyvolana kvasinkou alebo bakteriou, pálenie mam uz takzem dva roky , neustae zapalenu sliznicu a lekari nevedia z coho,,,,biopsia vyvratila syplaziu a lichen et athopicu (kozne choroby)....a potvrdila chronicky prebiehajuci zapal.....co mam robt? nic mi nezabera:(
Chronicky zapal sliznice vulvy a pálenie
Vysoke ASLO znamena pritomnost streptokokovej nakazy. Na to by som pouzival roztok citricidalu a NAC, kedze je zrejme ta nakaza nejak maskovana, takze ju ani telo ani atb nevedia potlacit. Pripadne aj serrapeptazu, ktora tak isto ako NAC odmaskovava zamaskovane infekcie.
No a ako kazdemu ti radim zvysovat viralnu imunitu, lebo virusov je dnes v tele cloveka permanentne coraz viac a tie len cakaju na prilezitost oslabenia tela, napr inou infekciou, aby mohli napadnut rozne sliznice, vystelky organov, nervove obaly a obcas sa mozu ukazat aj vonku, ako opary a pasove herpesy, ale to nie je vzdy.
Pozri cez Google.sk pod rng herpes ako na to doplnkami. Treba ich pouzivat viacero a obcas obmienat.
"Nespecificky zapal" znamena len, ze lekar nie je schopny zistit, z coho pochadza.
Ale za zapalom je vzdy pricina, ktoru treba adresovat a nie vyckavat.
tiez mala pálenie vulvy ako ja a zapal nespecifickeho povodu?
Miroslava ak budeš chcieť, môžeme sa poradiť ešte s tým gynelógom , pred tromi - štyrmi rokmi sme riešili jednu pani s rovnakými ťažkosťami ako Ty a pomohlo sa jej . Asi by som pokračovala touto cestou. Neviem ako Ty, ozvi sa mi ak budeš chcieť na mail, ak nenájdeš iné riešenie svojich ťažkosti.
Iné špecifikované nezápalové zmeny vulvy ...toto je moja diagnoza ...a ja fakt nvem ako dalej....
Ivka1: dakujem skusim to ,aj ked som skepticka, ja som uz skusala vselico mam doma horu liekov a pripravkov wobenzym, koloidne striebro, tee tre, caje, bylinky, globule cicatridina, liecive mate a capiky s obsahom kys. hyaluronovej, rosalgyn...na mne uz lekarne pekne zarobili :( skusala som aj cinskych liecitelov , akupunkturu... bola som vsade som u kozneho, imunolog, reumatoloh, hematolog, alergolog,tolko lerkarov som nikdy nepobehala ako tento rok.... mam zapal v tele...ASLO 700, ale vraj szo zpalom sliznice vulvy to nema nic spolocne tak ja uz nevem...a mam aj probiotika Biopron9 ...nic z toho nezabralo, ani kupalnie v morskej soli proste nc nic...
V prvom rade by som začala kvalitnými probiotikami , tie níkdy nič nepokazia. Je potrebné k ním pridať vlákninu - Fields od Greens, Berry nektár a Lýcium plus. Do pošvy aplikovať krém Aloe Vera Gelly a zaberá to aj na zápal vulvy. Je to postup odporúčaný gynekológom,ktorý lieči svoje pacientky prírodnou liečbou, veľmi pekne to zabralo.
ja ale nemam mykozy, proste mam zapal neznameno povodu a lekari su bezradni.... ziadna kvasinka, bakteria alergia, kozna choroba sa nepotvrdila :(
ak spravne rozumemiem, mas problem s chronickym zapalom a mykozamy ktore sa ti stale opakuju? Ja som mala roky problem prave s mykozami. Doktorka to po neviem kolkych vysetreniach vyhodnotila ako nedostatocna imunita a odporucila mi komplexnu liecbu. Tak som si kupila enzymy, Wobenzym a brala som ho niekolko tyzdnov. Mne velmi pekne pomohol a mykoza sa mi uz asi rok a pol nevratila.
Ospravedlnujem sa za preklepy, pisala som z fonu...