Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

"Diskotéky"

Príspevok v téme: "Diskotéky"
Diskohlupák

Téma trocha trápnejšia ale chalanom pomôže :D. Chcel som sa spýtať "disko" dievčat , ak by sa vám nejaký chalan na disko páčil spravíte nejaký krok alebo čakáte kým ten chalan niečo nespraví ? :D Lebo mi je blbé len tak naklusať ku nejakému dievčaťu a začať obchytkávať, nechcem dostať facku (resp. sa bojím odmietnutia) tak vačšinou čakám kým nepríde nejaké dievča , a čakám dlho :D Alebo keď sa ku tanečnému partnerovi plížite tak si pýtate schválenie ? :D

WildWind

áno, všetci ste úžasní, bez chyby, svätí a ostatní sú trosky všakže:D ľudia...chlapec sa tu pýta na niečo úplne iné, pritom väčšina z vás iba vyjadruje svoj pritrápny názor a snaží sa vyzdvihnúť samého seba nad tými, ktorí chodia na diskotéky a robia niečo čo nie je podľa vášho gusta..zaujíma to snáď niekoho? asi iba vás samých :)

k téme..na diskotékach je to proste tak, dievčatká sa opijú a väčšinou tam chodia v nádeji, že sa niekto na ne nalepí, pretože samo o sebe im to dosť lichotí ked muží prajavia záujem, ale zas, sú aj také čo tam chodia čisto za zábavou a môže brať takúto vtieravú mužskú spoločnosť za otravnú, ale no tiež si to už pomaly neviem predstaviť, že také sú:)...Keď už si chceš nejakú odchytiť, musíš proste byť trochu vtieravý a ísť za ňou, nemusíš ju hneď vulgárne obchytkávať, stačí sa usmiať, pozdraviť, pozvať do tanca..a bud to príjme alebo ťa odmietne, potom možeš hľadať inde...

proste takto to na diskotékach chodí, tak to je, a žiadne osvietenské reči, ktoré tu niektorí prezentujete nikoho nezaujímajú a vôbec nezmenia to, čo je podstatou diskoték, aspoň v tejto dobe je to tak...ľudia tam chodia za zábavou, chlastať, spoznávať nových ľúdí a ku*viť sa, berte to tak ako to je, netreba sa nad tým rozhorčovať...a nezabudte ma hneď na to označiť sa disko ku*vu :) nehájim diskotéky, ale proste neviem k čomu to je písať o sebe, aký som super charakter a nikdy by som nemohol to a to ako niektorí

actafool1

BobMarley: dobre trapne :D absolutne neznamena, ze vsetci, co chodia na disko LOGICKY :D a automaticky niekoho hladaju :D omg :D

BobMarley

Odjakziva su diskoteky na toto, najlepsie je na regggae akciach a uplne najlepsie na reggae festivaloch...
Skratka na takuto seslost prichadzaju baby a chalani co su nezadani, takze logicky si niekoho hladaju, a ked vidis nejaku babu tak naozaj najprv je skratka komunikacia pohladom (lebo baby su proste take ze musia si Ta opozerat).
Potom mozes zacat komunikovat, ale nepriamo, nezainteresovane, a nezavazne.
A po chvile si mozes aj zasexovat, len musis byt trpezlivy, baby potrebuju najprv Ta chvilu vidiet, potom asi 30 min konverzuj (o nicom) a potom jej navrhni ci nejde k Tebe domov, alebo ci nema volny byt.
Pripadne ved ani hotely nie su najdrahsie a pekne tam tu plnku daj.
Treba si uzviat kym sme mladi.
Dalsia metoda je "bud alebo", cize normalne jej povedz "mas pekne prsia, chcem Ta pomilovat", a bud to dopadne tak alebo tak. Su len dve moznosti...

medulienkaaa

Diskohlupák - baby majú radi chlapcov ktorí sú odvážny, nie hanblivý, ver mi :D..chod k dievčaťu povec ahoj kočka alebo niečo také spýtaj sa na meno, a potom to už pojde samo. žiadne obchytkávanie, to nie. mám 15 rokov som baba a viem o čom hovorím. :D :)

momo26

diskohlupak
podla mna, aspon z mojich skusenosti, bol som na disco 2x za 1 noc, proste som sa donutil, so spoluziakmi, z byvalej skoly, po 5rocnej stretavke, nebolo to pre mna, ani ten styl tancovania (to uz sa radsej naucim nejaky seriozny tanec ako hip hop ruky hore dole ako neviem co...).. proste som odisiel :) neviem, nechuti mi to, neviem ci je to na skodu alebo nie, ale podla mna nie.. nebudem robit nieco, co je znacne mimo moj stsandart, len aby som niekoho ohuril.. to je divny svet a nie ja ci ty..

diskohlupak

Momo .. takemu ako ty (aj ja) hovoria cudny ale v skutocnosti sme len slusne vychovani :)

tak teraz co som bol na ibize tak tam prevladali chlapci samozrejme vsetci pred party boli v posilnovni :D

Asi fakt len tymi pohladmi zistim ci ma schvaluje ,btw kamarat dostal asi 5 faciek :D ja s mojou povahou by om to uz davno vzdal a sebavedomie by padlo na 0 :)

Kludne tu napiste aj zazitky z party , je todokonca lepsie ako rady

Nela41

Obchytkávať? Čo som z inej dimenzie?
Aj keby som bola náhodou nezadaná, keby ma chytil niekto cudzí tak mu takú vpálim, že sa nespamätá nikdy