Téma trocha trápnejšia ale chalanom pomôže :D. Chcel som sa spýtať "disko" dievčat , ak by sa vám nejaký chalan na disko páčil spravíte nejaký krok alebo čakáte kým ten chalan niečo nespraví ? :D Lebo mi je blbé len tak naklusať ku nejakému dievčaťu a začať obchytkávať, nechcem dostať facku (resp. sa bojím odmietnutia) tak vačšinou čakám kým nepríde nejaké dievča , a čakám dlho :D Alebo keď sa ku tanečnému partnerovi plížite tak si pýtate schválenie ? :D
"Diskotéky"
Ani ja som na takéto akcie nechodil ale ozaj to je už priveľa...
Nikdy som na discu nechodila ale toto je fakt už sila čo tu opisujete. Teda bola som asi dvakrát, už vtedy to bolo o ničom. Čo uz, som totálne mimo .
naposledy som sa len pozrel do oci, naciahol ruku a cakal ci chyti, chytela a tancovali sme ;-) a pritom som ju urcite neobchytkaval :-D aj ked vlastne som nemal ani zaujem :-D
normalne sa deje aj take ze zenske len obchadzaju pohladnych brocov s vetou, nechces sex? :D to vazne nekecam. alebo aj chlali prechadzju barom a chytaju baby za rit alebo muslicku a cakaju ci sa nejaka chyti... dneska je ina doba
Dievca nikdy nepride prve :D je to take ponizujuce podla mna :D skvor sleduj ci sa na teba pozera a tak... a potom chod za nou :D inak nic z toho
momo26 - teba nájdu aj keby si mal na sebe tony repelentu... :DDD
a potom zobrat niekoho na cln na jazero, veslovat ako sa patri (dnes by majorita kupila asi motor :D )a pokecat si (i ked komare este nemam doriesene :D ale v strede asi nie su ci su? :D) je nemozne..
slnovrat
nerozpravaju, normalne intimne tancuju, ani nevidia kto za nimi prisiel zozadu ;)
toto su slova realnych ludi co sa mi zdoverili :D (ich smola :D )
sila no, co uz, napr mne v tomto zabrani SLUSNOST a potom som oznaceneho za divneho..
hovorim, mal so sa narodiv vo viedni v 1900. najlepsi cas na zivot podla mna :D
slnovrat - nie :D Píšu si sms a posielajú maily :(
Prečo obchytkavat ? Ľudia sa už nerozpravaju ?