"Diskotéky"

Príspevok v téme: "Diskotéky"
Diskohlupák

Téma trocha trápnejšia ale chalanom pomôže :D. Chcel som sa spýtať "disko" dievčat , ak by sa vám nejaký chalan na disko páčil spravíte nejaký krok alebo čakáte kým ten chalan niečo nespraví ? :D Lebo mi je blbé len tak naklusať ku nejakému dievčaťu a začať obchytkávať, nechcem dostať facku (resp. sa bojím odmietnutia) tak vačšinou čakám kým nepríde nejaké dievča , a čakám dlho :D Alebo keď sa ku tanečnému partnerovi plížite tak si pýtate schválenie ? :D

slnovrat

Nikdy som na discu nechodila ale toto je fakt už sila čo tu opisujete. Teda bola som asi dvakrát, už vtedy to bolo o ničom. Čo uz, som totálne mimo .

Hrac

naposledy som sa len pozrel do oci, naciahol ruku a cakal ci chyti, chytela a tancovali sme ;-) a pritom som ju urcite neobchytkaval :-D aj ked vlastne som nemal ani zaujem :-D

sweater.

normalne sa deje aj take ze zenske len obchadzaju pohladnych brocov s vetou, nechces sex? :D to vazne nekecam. alebo aj chlali prechadzju barom a chytaju baby za rit alebo muslicku a cakaju ci sa nejaka chyti... dneska je ina doba

bibi222

Dievca nikdy nepride prve :D je to take ponizujuce podla mna :D skvor sleduj ci sa na teba pozera a tak... a potom chod za nou :D inak nic z toho

momo26

a potom zobrat niekoho na cln na jazero, veslovat ako sa patri (dnes by majorita kupila asi motor :D )a pokecat si (i ked komare este nemam doriesene :D ale v strede asi nie su ci su? :D) je nemozne..

momo26

slnovrat
nerozpravaju, normalne intimne tancuju, ani nevidia kto za nimi prisiel zozadu ;)
toto su slova realnych ludi co sa mi zdoverili :D (ich smola :D )
sila no, co uz, napr mne v tomto zabrani SLUSNOST a potom som oznaceneho za divneho..
hovorim, mal so sa narodiv vo viedni v 1900. najlepsi cas na zivot podla mna :D