Neuróza, da sa s nou zit aj bez AD?

Príspevok v téme: Neuróza, da sa s nou zit aj bez AD?
klasik44

Zdravim Vas vsetkych.
Moj problem spociva v tom, ze mam uzkostlive stavy, naladovost, nerozhodnost, nesustredenost, nervozita, nadmerny strach, proste mozem to s kludom nazvat, ze trpim Neurozou. Dost mi to komlikuje zivot a vsetko okolo toho a musim s tym nieco robi, lebo niekedy je to na zblaznenie.. Trpi niekto niecim podobnym?, ako sa stym popasovat?, chcem s Neurozou bojovat nejakymi produktmi z prirody, nejake volnopredajne lieky a podobne, je to vobec mozne??? Ci aj tak casom skoncim na antidepresivach?? Ludia prosim Vas pomozte a poradte..
Vopred vsetkym dakujem.

vitavi

Hlavne dodať kvalitnú stabilnú energiu, B vitamíny a minerály z celých obilných zŕn a vylúčiť cukor, mlieko a chémiu.

jedulka

vitamíny na nervy,dle mého mínění...
Milgamma N,vitamíc C 1000mg,Calcium +vitamín D,jód,Omega 3 fich oil 1000mg,Magne B forte, k dostaní a každé lékárně, našla jsem kvalitní výrobce kde si taky vyberete,když si všechno pořádně pročtete,ale jsou drahé ale prý kvalitní,dodání opravdu 1-2 dny.
www.solgar.cz

vitavi

Stresy zapríčiňuje i nedostatok B vitamínov a nerovnomerný prísun energie do mozgu. Oboje má na svedomí moderná strava, prevažne mäsovo - mlieko - cukrová.
Ľudia sa odklonili od tradične konzumovaných kaší z obilných zŕn a zeleniny, strukovín.
Tie obsahovali dostatok B vitamínov, minerálov a vlákniny a dodávali rovnomerne energiu mozgu tak, že v črevách sa pomaly a postupne štiepili polysacharidy na glukózu, zadržované vlákninou a tak zabezpečili rovnomernú činnosť mozgu.
Dnes konzumácia sladkostí nielenže príliš rýchlo uvoľňuje glukózu do mozgu, čo spôsobuje prudké a neovládateľné reakcie, ale spôsobuje i nebezpečný pokles jej hladiny, hypoglykémiu spojenú s depresiou. Cukor navyše odoberá telu B vitamíny a spôsobuje množenie patogénnych mikroorganizmov.
K depresii významne prispieva mlieko zahlienením tráviaceho a dýchacieho systému, ktoré súvisia s prácou mozgu.

jedulka

emalea,to není nic víc než střevní neuróza, máš i srdeční neurózu, všelijakou neurózu, kam si ta mrcha sedne.Když ji vyženeš ze střev, usadí se jinde...Na to se musí jinak ....

p.d.

U mna to neplatilo absolutne, ale sem tam si dam jedno dve piva na uvolnenie psychiky. Vraj pivo je velmi zdrave.
Ale netvrdim, ze som alkoholik, kamosi su, ale co ja s tym? Maju smolu.

p.d.

Ja som mal take stavy, ze som si myslel, ze je so mnou koniec a ze proste skoncim na psychiatrii. Potom som si povedal, ze uz nevezmem ziaden liek nech sa deje cokolvek. Ono sa aj cokolvek dialo, ale ja som liek nevzal. Zavisi to mozno aj od povahy cloveka.
Ale zeny su velmi citlive, vy ste kvietky a my sme kvietka:)))

ters

Ten čaj môžem skúsiť a myslím že pred viac rokmi mi ho mama varila ale nepamatám si už presne...tie bolesti niekedy poriadne vedia znepríjemniť život a ako tu už tiež niekto spomínal prídu aj po tom čo sa rozčúlim ale inokedy aj samé od seba keď už ma niečo dlhodobo zaťažuje, dostal som to pretože som vyrastal v zlom rodinnom prostredí a vraj sa toho nedá úplne zbaviť, aj sa môže stať že to na dlhý čas prejde ale vracia sa to...lieky neužívam a k doktorovi nejdem lebo nechcem mať v zdravotnom zázname záznam od psychiatra z dôvodov skôr spomenutých...
Myšlienkami tieto problémy dokážem čiastočne potlačiť.

jedulka

p.d. mám mnoho diagnóz,ale paniky mě doběhne do tří vteřin!Není na to pomoc!Buď rýhlo rozcucáš ten zasraný xanax a nebo jsi v pánu ....

p.d.

Na tazku formu depresie tie tie ... nepomozu a lahsie formy sa daju prekonat aj bez nich. Mozno by trebalo absolvovat nejake preliecenie v nemocnici, tam budes brat 3 AD naraz, no, tazko povedat, co na koho plati.
Strach ma velke oci. Ked pride na teba panika, tak kasli na nu a zamestnaj sa niecim uplne inym.
Napr. hudba lieci.