Neuróza, da sa s nou zit aj bez AD?

Príspevok v téme: Neuróza, da sa s nou zit aj bez AD?
klasik44

Zdravim Vas vsetkych.
Moj problem spociva v tom, ze mam uzkostlive stavy, naladovost, nerozhodnost, nesustredenost, nervozita, nadmerny strach, proste mozem to s kludom nazvat, ze trpim Neurozou. Dost mi to komlikuje zivot a vsetko okolo toho a musim s tym nieco robi, lebo niekedy je to na zblaznenie.. Trpi niekto niecim podobnym?, ako sa stym popasovat?, chcem s Neurozou bojovat nejakymi produktmi z prirody, nejake volnopredajne lieky a podobne, je to vobec mozne??? Ci aj tak casom skoncim na antidepresivach?? Ludia prosim Vas pomozte a poradte..
Vopred vsetkym dakujem.

klasik44

Ludia prosim Vas poradte co beriete na neurozu, som ako casovana bomba (strach, nervozita, stres)
Za kazdu radu/nazor vopred Dakujem..

p.d.

Ja neviem co je to neuroza, ale viem, co je to psychoza. Ja na to neberiem lieky a robit si sam terapeuta. Proste nech sa robi cokolvek liek proti tomu nevezmem, ani keby som pocul hlasy a neviem co este, nezoberiem ani Bo.ovi, mozem skonci v nemocnici, prezijem.
Beriem len lieky na spanie.

brutal123

zdravim ta,poviem ti len ze existuju este ovela horsie stavy ako máš ty a viem čo hovorím každý den to prežívam či úzkost,strach ale najhorise su obsedantne mysllienky a predstavy ktoré ma ničia a napriek tomu neužívam psychiatrické lieky lebo im neverím nikto nevie ako to funguje je to len biznis..Ak ti mozem poradit ty to este nemas v takej forme ako ja cize uzkosti sa dá zbavit aj bez liekov z vlastnej skusenosti ti mozem poradit uzívaj magnézium vo vyšších dávkach,vitamín b1,b3,b12,zinok a ak mas depresiu na to je dobrý caj z lubovníka..niesu to ziadne zázraky a necakaj ze ta to vylieci ale bude ti lepsie a ostatne je len na tom aky si silny ale dá sa s toho určite dostat aspon v tvojom pripade isto...

klasik44

fakt ma to tesi, ze naš narod netrpi neurozou, uz ked mi neporadite Vy vsetci co do toho aspon trochu vidite, tak uz mi asi fakt ostava len navsteva psychiatra.... bohuzial