Zdravim. Mam dalsi dlhodoby problem. Nic ma nebavi ani nezaujima. Chyba mi zmysel zivota. Na toto forum pisem uz niekolky raz a vzdy mi iba kazdy povie, co mam robit, ale ja neviem ako. Niekedy mam stavy uplnej apatie, vacsinou vecer, ked ma nic nebavi, ani nezaujima. Naozaj uz neviem ako dalej.
Aky je zmysel zivota ?
žiaden
Treba si uzit to, ked horime, lebo v tom je zmysel nasho zivota.
My sme ako horiaca sviecka. Ked horime, tak zijeme. Ked zhasneme, tak sme skoncili. Niekedy je plamienok velmi maly, vtedy treba ist tam, kde nefuka vietor.
Hľadať zmysel, nemá zmysel,
veď život je výmysel,
že život nedáva zmysel,
bol len čistý úmysel :)
Ja som dnes zistil, ze uz banany nikdy jest nebudem...
Ja som rozmyslal nad tym, ze by som zaplatil kameramana, aby mna a mojich kamosov natocil, ked sa rozpravame:DDDDDDDD
To by sa postalo cele Slovensko asi v priebehu patnastich minut.
Prajem vsetko dobre.
Idem kukat na dinosaurov alebo na prihovor nejakej excelencie. Len to ma v telke bavi:D
Ano, podla mna socialne kontakty vedu k pozitivnemu mysleniu. Pozitivne myslenie si do hlavy meditaciou nevsugerujem a ak hej, tak skoncim na psycho.
Alebo si najst kamaratov, ktori maju zmysel pre humor.
Ak sa nevysmejeme smrti do tvare, tak sa vysmeje ona nam...
Ale kvalitna zabava je pre bezneho cloveka sex a alkohol. Ale existuju aj ine formy zabavy, napr. hra na hudobny nastroj, tie zazitky su suuuper alebo ak ak rozumies, co je na nete, precitas si to vo viacerych jazykoch. Cim viac vies, tym je kvalitnejsia a pestrejsia zabava.
najdi si dobru pracu ktora ta bavi, najdi si dobru babu a priatelov ktori ta bavia a este nejake dobre konicky ktore ta bavia popritom a taketo zbytocne otazky si velmi rychlo prestanes klast;)
Zmyslom tohto zivota je podla mna to, aby sme sa nejako zabavili, kym nepride ta s kosou:))) Vsetci si tym mozeme byt isty, ona nikdy nezabudne:DDD