Zdravim. Mam dalsi dlhodoby problem. Nic ma nebavi ani nezaujima. Chyba mi zmysel zivota. Na toto forum pisem uz niekolky raz a vzdy mi iba kazdy povie, co mam robit, ale ja neviem ako. Niekedy mam stavy uplnej apatie, vacsinou vecer, ked ma nic nebavi, ani nezaujima. Naozaj uz neviem ako dalej.
Aky je zmysel zivota ?
mna neavi ani cestovat, pritom ked som este bol male dieta, som si napisal asi 150 destinacii kam chcem ist :)
bol som na 3.. ani 1 nebola zabava, bol to stres, prazdnota...
toto ej vysledok mojho sebapozorovania.
teraz skusam masaze relaxacne :D takze dam vediet..
sao
ja nemam komu dat "lasku"
nemam nikoho blizkeho, kamarati ma maju uz plne zuby (davam im viac nez unesu)
uz pomaly aj pes :)
tak som zacal sa orientovat na rodinu, rodicov, starych rodicov a podobne, ale nemozem byt s nimi 24/7 chodim tam uz poriadne casto, mam uz dost rokov (o poldruha menej ako mam cislo za menom)
preto som zalozil temu, ze ci mozem ist pracovat do dom.dochodcov :D chcem ich nazor (starych ludi), nech ma nasmeruju niekam :)
lebo ja si myslim ze moj smer viem, lenze nikto mi ten smer neveri.. (stabilita, pokoj, viacmenej stalost vo vztahu, ak by som mal, rodina, proste to co ziju moji stari/rodicia a vidim ze su HAPPY, pritom maju normlany zivot, robia veci aj pre seba (ale viac myslia na druheho))
a dnes "zit pre ineho" je ZATRACOVANE!!!
sao asi máš pravdu...ja som si už dávnejšie uvedomil, že som egoista ale ...budem sa snažiť aby to nepocítilo moje okolie.
Egoizmus znamená sebaláska,mysliet len na seba,aleto je na urovni dinosaurov,človek sa odlišuje,že má aj vyššie spoločenské city.Skoda ze sme sme rozmaznaní a leniví spoznat ich.
Podla mna zmysel zivota nie je ani v láske, ani v práci, ani v kariere a už vobec nie v deťoch. Podľa mňa je zmysel života v tom byť štastným, najst vnutorný pokoj a čo najviac si život užívať...robiť to pričom človek zabúda na čas a je pri tom šťastný.
Najhoršia choroba dnešnej doby je Egoizmus.Môžeš si užívat,vystrájat,zmysel života v tom nenájdeš,všetko je márnost lebo neexistuje iný zmysel života okrem Lasky.Tiež mám rád život aj adrenalín,no mal som dojem,že sa pýtaš na zmysel života,nie na to,ako ho premrhat alebo zničit.Ale vela štastia v hladaní.
sao :DDD OMg to je super... a ja som si myslel, že zmyslom života je mať kopec detí a sociálne dávky :DDDD
Pítaš sa na zmysel života.Je jednoduchý,zrozumitelný a dostupný pre každého.Casto ho stratíme,ak niekde urobíme chybu,alebo sa necháme oklamat,zviest,alebo vyprovokovat.Je k tomu potrebná pokora,stačí nepovyšovat sa,nemysliet len na seba,nebát sa pravdy,zahodit pretvárku a lož,byt svetu na radost a užitok,na svete žijeme preto,aby sme Milovali!!!Všetkých a všetko,okrem zla!Nehladaj spravodlivost,ale dobro,lasku a odpustenie.A pritom môžeš zostat hrdý,dôstojný,spolahlivý,pravý chlap.Hlavu hore.
a pracujes vobec ? ja ano u ..... a obcas mam chut "urvat" mu tu jeho stolicku spod zadku ..... napr. dnes som mala mat volno no a on ,ze "chod tam ,toto pories ,hento pories" sakra co som ja tu ..... :((((((((((((((((
nechces pracovat u takehoto fajnoveho sefa ?
vymenime sa ?
nebudes mat cas si ani prdnut ..... ja na to dnes kaslem a budem taka apaticka az z toho niekoho slahne .... bodka
Ok :D