Čo je to láska? Odkiaľ pramení? Aká je jej skutočná podstata? Zaľúbiť sa nie je problém. Ocarenie vzhľadom, správanim, schopnosťami, postavením...ale je to láska? Lásku prirodzene cítiš k rodičom, súrodencom, deťom, ale láska k partnerovi...je to láska? Obyčajne je na začiatku vášeň. Ked sa stratí...ostane priateľstvo , alebo nenávisť..alebo láska...či len zvyk a závislosť? To čo ma priťahuje k druhým, su moje vlastné slabosti. Ked sa z nich vyliecim, budem schopná sa ešte zaľúbiť?
Láska je luxus
ak by som mal frajerku, myslis ze by som teraz stracal cas tu?
aj keby som nebol s nou, ci uz realne alebo virtualne, tak by som napriklad robil nieco prospesnejsie pre svoju buducnost ako blabotat na fore :)
napriklad ucil sa nieco..
Lost, stereotypy v inom zmysle....stereotypne predstavy. Ešte stale nemáš frajerku? :P
a streotyp?
co nie je stereotyp?
co robis kazdu noc? kazde rano a kazdy vecer, kazdy krat na toalete a kupelke a preco si stereotypne umyvas zuby?
to je skor egoizmus, ze sa neviazat :)
to je lahke..
bez viazanosti to dokaze kazdy :D
ale o to ani tak nejde..
ale pokracuj:)
zblbnuti romantickymi predstavami forever and ever sa viazat na stereotypy, upnut sa na inú osobu a úplne zabudnut na seba a svoje sny , v mene lásky
do tych mojich snov zatiahnem aj manzelku :D
a dufam ze ona do svojich mna :D
ak je sen nieco lacne ako maldivy
ak ma sen napriklad spat vo svojej vlastnej spalni, 1 izba navyse sa vzdy najde..
snov sa netreba vdavat, pokial nie su SEBEDESTRUKTIVNe a taky sen nie je sen :P
ja beriem manezlstvo skor "splnme si sny navzajom" ako "TY MI ICH ZNICISSSSS" :D
ked zákonite krachnu ?
ehm, ked na tom nemakas ,krachnes aj ty sama :D
tj. ak je nieco pekne a prijemne, napriklad lietadlieko,tak musis menit olej raz za cas (servis)..
a prave ten servis je tiez krasny :) si blizsie s lietadlom, ako keby ten servis robi servisak :D
a na co veris?
sex na 1 noc?
dokedy?
do 45? a potom co ?
ale im je spolu dobre stále a potrebujú sa stále a nemusia sa viazat na seba ,laska je aj dôvera a to je volnost
Jasné, že sa chápeme :)
No trochu ste offtopic...neviem či sa chápeme. Aká je podstata lásky medzi dvomi cudzími ľuďmi a aký ma zmysel vytvárať manzelstva, ked zákonite krachnu, preto láska vznika medzi neuplnymi bytostami v dôsledku závislostí na sebe , v honbe za niečím, co mi chýba, a čo mi ten druhy dáva, kým sa to nevycerpa...zblbnuti romantickymi predstavami forever and ever sa viazat na stereotypy, upnut sa na inú osobu a úplne zabudnut na seba a svoje sny , v mene lásky....chápe ma tu niekto? Neverím na lásku ako takú, je to slušne povedané ojeb, ktorým zabijeme celý život . Pokrytecky nazvaný vzájomne výhodný vzťah dvoch ľudí, kým je im spolu dobre.
mne sa touž stalo,dnes ale viem že to bola najväčšia chyba,ak sa majú dvaja radi a cítia to,láska živá sila dokáže aj hory prenášat,dokáže všetko prekonat,dokáže aj zázraky neexistuje ani vzdialenost,ani prekážka ktorá by dokázala oddelit dvoch čo sa majú radi.
sao - čo ak niekoho takého človek nájde ale odmietne ho? S tým, že je presvedčený aký je sám debil a že ho nie je hoden?