Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam problem so zaludkom

Príspevok v téme: Mam problem so zaludkom
juliana

ahoj mam problem zo zaludkom.Trpim bulimiou uz par mesiacov uz s tym ako tak prestavam,len obcas ma to chyti, ale tento problem nechcem teraz riesit.Mam zapal zaludka a vracanie a prejedanie mi urcite k tomu este pridalo stale mam v zaludku krce a zle sa citim...zacali sa mi robit vyrazky a celkovo mam pocit ze by bolo treba precistit cele telo...poradte mi prosim nejaky pripravok, alebo kludne aj nejaky domaci recept na precistenie tela,alebo aj nejaku stravu hoci co co by mi pomohlo. Dakujem za rady ale najradsej prijmem rady od niekoho,kto to ma odskusane na sebe, alebo sa tomu fakt rozumie...

ethel

damian...asi si ešte nemal tento problém...:-( ja ano a ver tomu,že keby som pila džúsy tak by som skončila v nemocnici.V žalúdku je zvýšená kyslosť a po požití džúsu napr.z pomaranča,jablka....sa kyslosť ešte zvýši!

damian

Juliana, mam malo casu, ale na zaludocne krce a ine bolesti sa v prirodnej medicine pouziva prevarena, co najteplejsia voda. Ak mas taky zachvat bolesti, vipij aspon dva pohare takejto vody. To musi zahnat bolest. Na precistenie organizmu treba podstupit 3-4 dnovu ocistovaciu dietu, kte jes a pijes LEN ovocne dzusy. Nic ine. Ziadne pripravky NETREBA. Porad sa s Dr Igorom Bukovskym alebi inymlekarom, zaoberajucim sa vyzivou.

71gloria

Aby sa Ti uľavilo od žalúdočných kŕčov, možeš skúsiť piť niektorý čaj obsahujúci fenikel napr. aj niektorý detský čaj

juliana

no na gastroentorologii som bola aj tu sondu do krku mi davali, sono robili a neviem co este....a zistili mi len zapal zaludka a ja som ani lieky nejedla,lebo som vedela,ze pokial neskoncim s vracanim tak to nema ziaden zmysel a to som este kazdy vikend pila...a teraz neviem co mam spravit je mi blbe ist na gastro.lebo tak co im poviem tabletky som neuzivala mam bulimiu... chcela by som si pomoct sama aspom tak,ze kazde rano vypijem caj na zaludok na lacno budem jest zeleninu, ovocie a proste lahke veci ako varene zemiaky uplne vysadim kavu omedzim co najviac alkohol, ale neviem co este by mi pomohlo ak mate k tomu este nejaku radu co mam-nemam tak budem rada...chcem to najskor skusit sama ci to pomoze a potom ak to neprejde tam budem musiet ist to mi je jasne....

panika

Tiez si myslim, ze je treba ist na gastroenterologiu. tiez som mala problemy ako Ty - pri vysetreni mi nasiel rozne defekty na zaludku a pankrease...po par dnoch liecby mi bolo ovela lepsie (pred liecbou ma bolest klatila k zemi)

ethel

bola si aj na gastroenterológii?Každopádne by si nemala jesť mastné a ťažko strávitelné jedlá,to že sa ti zhoršila aj pleť mohol spôsobiť aj Helicobakter a ten spôsobuje aj zápal žalúdka.Liečbu by mal nasadiť gastroenterológ,tu ti asi nepostačí prečistiť telo.A jesť pravidelne a menšie množstvá!