Mam problem so zaludkom

Príspevok v téme: Mam problem so zaludkom
juliana

ahoj mam problem zo zaludkom.Trpim bulimiou uz par mesiacov uz s tym ako tak prestavam,len obcas ma to chyti, ale tento problem nechcem teraz riesit.Mam zapal zaludka a vracanie a prejedanie mi urcite k tomu este pridalo stale mam v zaludku krce a zle sa citim...zacali sa mi robit vyrazky a celkovo mam pocit ze by bolo treba precistit cele telo...poradte mi prosim nejaky pripravok, alebo kludne aj nejaky domaci recept na precistenie tela,alebo aj nejaku stravu hoci co co by mi pomohlo. Dakujem za rady ale najradsej prijmem rady od niekoho,kto to ma odskusane na sebe, alebo sa tomu fakt rozumie...

RNG

Na bakterialne problemy v zaludku pomaha koloidna aj ionicka strieborna voda. Male mnozstvo rozptyleneho striebra(5-10, niekedy az do 30 ppm), hlavne c aktivnej ionickej forma vybile bakterie za par minut.
U mojich bratov to dokonca vyliecilo
Heikobakter pilori za 2 tyzdne.(porvrdeny nalez pred, potvrdena absencia po, znovu kontrolovana po pol roku na protilatky-este stale negativne)
Neviem ci to pomoze kazdemu, literatura o pouziti koloidneho ci ionickeho striebra je zahadne vymazavana na nete, podobne ako oralne pouzitie peroxidu vodika.
Ja osobne to pouzivam pri prejedeni, ked jedlo bez dostatku kyselin zacne v zaludku kvasit az to niekedy dospeje doslova ku krcom a otrave zaludka, vtedy 1/2 deci striebornej vody obvukle jednorazove pomoze velmi rychlo. Ak by jedlo nepreslo zo zaludka do criev ani za dalsie 2-3 hodiny, zopakovat.Poradil som to desiatkam ludi, kazdy mal rovnake skusenosti s tym.
Podobne pomaha vytazok z grapefruitovych semien, hoci jeho ucinok specificky na kvasne bakterie je slabsi.Inhibuje ale na znicenie je treba privelka koncentracia. Preto GSE/citricidal neznici crevnu floru ako synteticke antibiotika.

mia

Juliana,ja byt tebou,nezahravala by som sa s tym problemom,co mas.Myslim,ze je to dost vazne na to,aby si si sama pomahala.Mozes si to tak akurat zhorsit a to dufam nechces!Chod k doktorovi a vsetko mu povedz,pravdu.Nie si jedina co s tym bojujes.Nechces dostat nejaku rakovinu,ze nie?Takze,bezkaj co najskor a nicoho sa neboj.Potrebujes lieky.Drzim ti palce,abu si to zvladla a dala sa do poriadku,nepokaz si zivot!

kosa

u niekoho zaberie to ze prestane jest meso-do tyzna helikobakter prestava potrosit, do mesjaca ho njeto-helikobaktera.
precitaj si temu''PRAVDA O RAKOVINE-VITAMIN B17/B15''.

agina

Skus dietu s naturalnou ryzou, detoxikuje telo a mozno ti pomoze aj na uboleny zaludok.Pi vela caju z Pestreca marianskeho.

Alternativa

Podla mna treba vyliecit ten zapal zaludka. Az potom mozes uvazovat o detoxikacnych postupoch. Normalne by som isla k lekarovi a povedala pravdu - o nejedeni liekov /nejako taktne, ze si verila, ze to prejde bez liekov/ aj o bulimii. Co Ti moze urobit? Nic, liecbu neodmietne, v krajnom pripade Ta vyhresi zvysenym hlasom.
K detoxikacii dzusmi : ak sa niekto rozhodne pre takuto ocistu, treba si stavy vytlacat. Lebo tie dzusy v obchodoch nie su "ciste", su plne chemie. A treba medzi tekutiny pocas detoxikacie zaradit aj vhodne bylinkove caje.

naan

Juliana, pošli mi meil, poradím ti niečo, čo zaberá na zápal žalúdka a helicobakter. Je to obšírnejšie a nechcem, aby som porušila predpisy. Dám ti kontakt na lekára, s kto. môžeš konzultovať problém telefonicky.