Výdavky a vzťah

Príspevok v téme: Výdavky a vzťah
MiškaMiška

Prepáčte, ale po prečítaní viacerých príspevkov niektorých mužov, po prečítaní mnohých článkov na internete sa vraciam na fórum s novou otázkou.
Neviem do akej doby sme to prišli, ale vidím, že dnešní muži skutočne nie sú ochotní investovať do partnerky ani vzťahy čo i len cent. Čítam, že žena a muž majú platiť striedavo na posedeniach v kaviarni, večerách a pod.
Ja nepatrím medzi zlatokopky skutočne, ale myslím, že žiaden normálny pár nechodí každý druhý deň po podnikoch, ale idú si sadnúť sem - tam niekam. Príde Vám skutočne tak neskutočne náročné, milí páni, pozvať svoju partnerku a ukázať jej, že je pre Vás viac než sex. objekt a dať jej najavo, že si ju vážite viac a veľmi radi jej urobíte radosť nejakou dobrotou, občas nejakou cukrárňou a pod. bez toho, aby ste automaticky čakali, že ona to bude striedavo robiť Vám?
Nevravím - ak ide o drahé dovolenky, výlety a pod. chápem, že sa treba na niečo takéto zložiť, ale, preboha, také veci ako káva v kaviarni?
To už sú koho názory, že striedavo platiť? To píšu ľudia, ktorí už spoločne žijú v jednej domácnosti a hospodária, zarábajú rovnako? Či to píšu chlapi, kt. nedávajú žiadne záruky žene a jediné čo jej ponúkajú je sex?

Okrem toho by som rada vedela názor žien i mužov ako vidia spoločné hospodárenie v spoločnej domácnosti a bývaní...Z môjho pohľadu by sa mali obaja partneri otvorene rozprávať o príjmoch a výdavkoch a výdavky na jedlo, nájom a pod. prispôsobiť príjmu partnerov - aby ani jeden nebol škodný (jeden značkové oblečenie, druhý ani na rožky po vyplatení)...

Ja som študentka, stretla som sa, bohužiaľ, so slušne zarábajúcim mužom, kt. toto odomňa po čase vyžadoval...všetko 50/50. Jeho názor na spoločné bývanie - vraj partnerka nemá právo vedieť koľko zarába a je jedno ak zarobí partnerka menej, má platiť presne 50/50...kde je rovnoprávnosť, ľudskosť, láska?

momo26

Maoam
teraz riesim zdravie
pilates, posilka, masaze a taketho welness vecicky :)
psychicka pohoda.. a halvne fyzicky sa dostat vyssie, tak ako sa len da (a to nebude tazke, lebo kosti sa napravaju tazko :D a bolestivo a zdlhavo, aj roky)
ale tak, apson mam co robit no..

Sejla

Logitech ja neviem či je rytmus cigáň a teda ani som moc nezaregistrovala že by ho ľudia nenávideli. Skor je to tak, že je to populárny človek na Slovensku a tak je úplne prirodzené, že niektorí ho majú radi a iní nie. Neriešim. Ale jeho hudba je fakt pre mňa ZLO, sorry. Ale veď cez svoje texty nerobí nič iné len si rieši svoje komplexy a ešte sa pritom berie tak vážne..

Logitech

@Sejla Dakujem za ozrejmenie.
Totizto ty si to neupresnila a uz sa tema strhla do stadia, ze mala babena problem ze jej priatel povedal ci cosi zaplati.

Viz moj prispevok o Dnes 16:35

Potom sa tema uz zacila tocit kade tade.
Je to trosku dlhsi clanok, ale aspon pochopis co som myslel a ako tema vypada teraz.

Maoam

haha, to bolo dobre :D s tym disko :D

momo, VZDY sa oplati investovat do vzdelania a osobneho rozvoja, aj ked to zurocis casto o roky neskor

patri to medzi najrozumnejsie veci, ktore pre seba ako clovek mozes urobit ;-)

Logitech

@Sejla ako rytmus je cigan, ale ma pravdu, preto je popularny a preto ho ludia neznasaju.

@Maoam presne si vystihla to co som chcel povedat ja. Aby sa Momo26 staral aj o nematerialnu cast svojej duse.

@Momo26 Si za zenitom, ked sa stale povazujes za 18 ročného :P
Zivot nie je zly ani po 30tke vsetko je take iste ako v 18tich, len si viacej zarasteny ked prides na disko :p

Sejla

Logitech, no za prvé nie som vydatá a za druhé hehe nič také že ja som nič nezaplatila, som nepovedala... Ale asi moja chyba, niekedy ma ľudia divne chápu..
Ja som takého názoru, že mi je otázka peňazí viacmenej ukradnutá a ked idem von s niekým, kto sa mi páči, väčšinou sám nalieha, aby zaplatil, tak ho nechám a další raz zase zaplatím ja a tak zhruba sa striedame aby sme boli približne vyrovnaní...