Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Keby som bola mužom

Príspevok v téme: Keby som bola mužom
Brabab

Keby som bola mužom život by bol určite ľahší. Keby som bola mužom nemusela by som mať menzes, nemala by som strach že otehotniem, rýchlejšie by som chudla, nemusela by som vláčiť tie dva útvary na mojom hrudníku nazývané prsia. Nemusela by som mať starosti o to ako vyzerám pretože muži si so svojím výzorom veľké problémy nerobia. Ony sa nemusia ani nejako skrášlovať a aj tak vyzerá väčšina výborne. Keď im treba na malú počas nejakej dlhšej cesty tak si hocikde zastavia len vytiahnu a vykonajú potrebu a ďalšia vec že majú vyššie platy. Kiežby som mohla byť aspoň na chvílu chlap a všetky malicherné starosti len tak hádzať za hlavu. Závidím vám chlapi budte radi že nie ste ženy. A ja niekedy aj pochybujem či vôbec má zmysel byť ženou. Všetky tie šlapky ktoré svojím správaním špinia toto pohlavie. Hanbím sa za ne. Ak existuje druhý život tak ho chcem prežit jedine ako muž alebo ako vták ktorý si slobodne lieta kam chce.

Brabab

No ludia asi máte pravdu niektoré nevýhody ktoré majú muži ma ani nenapadli. Ale tak uznajte nebolo by zaujímavé vyskúšať si aspon na den aké by to bolo byť chlapom? :D
No ale každopádne sa ešte musím popasovať s mojím názorom že muži sa majú lepšie

poPotvorka

jaaaj kdeze .. ja do coho sa nerozumiem do toho sa nebabrem a kedze muzom nerozumiem ,tak ....... nie nechcem byt muzom ,ved to maju s nami tazke (vsak Janik)

ebi777

keby som bola muzom, tak by mi na kupku nonstop stal? ci nie neviem, ale nie je to 3x prijemne ak nieco tam zacne vytrcat,

nechcela by som byt chlapom

chase

suhlasim s flegma, zeny nemali narok na vzdelanie inak by boli myslim medzi nimi aj tie, co by sa podielali na vynalezoch a pokrokoch

flegma

vivie - jasne, ze muzi su znamejsi v tych vsetkych oblastiach, ked donedavna zeny nemali narok na vzdelanie, takze takto sa to neda porovnavat
naopak, zaujimave by boli statistiky, keby boli rovnake podmienky pre obe pohlavia

vivie

ja by som chcela byt muzom preto, lebo prave muzi vzdy boli su aj budu najlepsimi vynalezcami, myslitelmi, skladatelmi, vedcami, maliarmi, spisovatelmi a tak dalej...poculi ste uz o nejakej zene, ktora by nieco objavila, alebo stvorila nejake veldielo? no zopar sa ich v nasich dejinach najde, ale daju sa spocitat na prstoch....vsetci ostatni su muzi..skutocne, to muzi su vo vsetkych tychto veciach najlepsi
aj ked nemozu privadzat deti na svet su celkovo sikovnejsi, toto im fakt zavidim

slnovrat

mne sa paci, ze muzi su absolutne nesebakriticki. hocijak su skaredi, ci hlupi, sebecki, maju pocit ze su sexy a v pohode.