Keby som bola mužom

Príspevok v téme: Keby som bola mužom
Brabab

Keby som bola mužom život by bol určite ľahší. Keby som bola mužom nemusela by som mať menzes, nemala by som strach že otehotniem, rýchlejšie by som chudla, nemusela by som vláčiť tie dva útvary na mojom hrudníku nazývané prsia. Nemusela by som mať starosti o to ako vyzerám pretože muži si so svojím výzorom veľké problémy nerobia. Ony sa nemusia ani nejako skrášlovať a aj tak vyzerá väčšina výborne. Keď im treba na malú počas nejakej dlhšej cesty tak si hocikde zastavia len vytiahnu a vykonajú potrebu a ďalšia vec že majú vyššie platy. Kiežby som mohla byť aspoň na chvílu chlap a všetky malicherné starosti len tak hádzať za hlavu. Závidím vám chlapi budte radi že nie ste ženy. A ja niekedy aj pochybujem či vôbec má zmysel byť ženou. Všetky tie šlapky ktoré svojím správaním špinia toto pohlavie. Hanbím sa za ne. Ak existuje druhý život tak ho chcem prežit jedine ako muž alebo ako vták ktorý si slobodne lieta kam chce.

Lulita

slnovrat - ano, to by sme mali od chlapov naucit, to tvrdim uz davno, oni budu chciet vzdy modelky, ale sami mozu byt nevysportovani, plesati, o nicom, ale budu sa citim ako Bohovia dokonalosti, to chlapske sebavedomie zenam chyba, vidiet sa nerealne krasne, hned by sme mali lahsi zivot :p

mlcaniejniat

Sejla cgcela by si cediet co???ved preto sre ma obtazovali 8rokov a stagnujete na hedno mieste nikde ste ma nedostali ste zufaly uz ste a tesili ze si na pidatw ze si orecvucute komunikacne triky akeki metody ovladania cloveka.Tak skolite svijich spicliv na nete ci aki? Nechod este istan neries to :)vieeeesvy ate straaaaasne inteligentne a verim este krajsie;)nech Vas to tesi a kazdemu doporucte tu super pracicju v erotickom masturbacno spicelskom erot centre

pandorica

Ja som rada, že som žena.Vieš na čo všeličo sa môžeme vyhovárať, keď sa nám niečo nedarí, alebo nechce.Keď nás niečo dojme,môžeme si schuti poplakať aj na verejnosti, môžeme si zahysterčiť, keď máme náladu...Ja by som veru nemenila s chlapom

mlcaniejniat

nezda sa mi ze muzi to maju lahsie.Zavisi od toho komu ake dannosti priroda nadelila.Jasne ak zena je spata a este aj obsahom malo dosiahne tak jej by bolo lepsie byt muzom ale ak zena he pekna aj obalom aj obahom tak nwmysi hej byt zlw.Ak zena nedosiahne vzdelanie nenajde si peacu tak dostane poklonu za to ze vyxhovava deti stara sa i rodinu ale ak muz nedosiahol vzdelanie nevie si najat oracu je nesrastnik pripadne musi robit taku co he pod jeho uroven tak ho to mize zabut je nesrastny.Jasne zeny spaty a intwlektualky co im pruroda nenadelila do obaly sa budu uberat smerom kde mizu vela filozofovat nudrovat lebo za obal vela uNania nedoatanu a chcelu by byt muzom.Muzi to maju v dnesnej dobe tazsie podla mba najst si oracu a uznanie za avoj post a dosiahnuty starus je pre muzov dolezite.