..mam dievca velmi zlatu holku a chodime spolu uz 2 mesiace...zatial sme sa len bozkavali a tak srandy ale jednej veci nerozumiem...raz sme boli von bola uz tma a ked som ju bozkaval na krk bola v pohode videl som po nej ze sa jej to paci ved je predsa zena a vzrusuje ju to...bolo to pekne sa tak hecovat na vzajom...ale odvtedy ked idem na krk alebo ucho alebo ju len pritlacim na seba..nejako nechce..ako bozkavat jej nerobi problem to chce ale nesom ziadny uchyl ale ved preco to nechce?..uz bola aj tma aj atmosfera a stale sme len pri bozkavani..ZENY NEVIETE KDE JE PROBLEM...ze ma chce to viem lebo mi to stale hovori sme zalubeni ale..co teraz??? hmm??..neviete nejaku taktiku alebo nieco? mozno na to idem zle alebo rychlo...PROSIM PORADTE
Moja holka nechce vzrusenie..ani bozk na krk? je normalne?
A koľko má rokov? Ak nemá ešte nejaké intímne skúsenosti tak je to normálne, hanbí sa alebo sa nevie uvoľniť,....... nemyslím si že ty na to ideš zle ak ju do toho netlačíš alebo nechytáš za určité miesta tak by to malo byť v pohode. Daj jej čas, asi sa najprv potrebuje vo vašom vzťahu utvrdiť a chodiť, spoznávať ťa dlhšie a potom, keď si tým všetkým bude istá, tak dovolí aj čosi viac :-).
a kolko ma priatelka rokov? nie je este nahodou panna?