Všetky tieto nadpisy v časopisoch, obchodoch UŽ koncom júla. Deti do deprimuje a bol už údajne vydaný zákaz aby to nenarúšalo ich psychiku. čo si o tom myslíte ?
Hurá naspäť do školy
Aj ja chcem ísť na výšku :( ja idem ešte len na strednuuuuuu :'((
hurááá na výšku vďaka pánu bohu :D
Ja sa taaaaak tešiiiiiim do školyyyyyyyy, jupiiiiiiiiii!!! :DDD
Aj ja si myslíš, že je to dosť prehnané, keď je ešte polovička prázdnin pre nami našťastie :-)
lepricon súhlasím s tebou. Tak keď takáto téma niekoho deprimuje, tak nečudo, že sú tady stále témy ako mladí nechcú žiť a sú deprimovaní atď. No ja mám už dospelé deti, ale vždy som už od júla kupovala veci do školy, pretože v septembri by som bola riadne deprimovaná ja z tých výdavkov.
No, nemali by to tak preháňať. Aj keď ja som z tých, čo sa do školy veľmi tešia a išla by som už aj zajtra, predsa len mám rada aj prázdniny, a je to to ešte takmer trištvrte prázdnin. Takže pre niektorých veľa, pre niektorých málo. Podľa mňa tak akurát. :) A tie školské potreby my tiež nakupujeme v auguste. To je tak akurát podľa mňa. A cez prázdniny sa dá viacej športovať, čítať a tak... Lebo je na to viac času ako cez prázdniny... :) Tak príjemné prázdniny! :-)
detom treba kupovat knihy kvalitne a nie bulvar..
a bulvarom netreba stracat cas.
existuje milion inych sposobov, ako relaxovat..
srat na nich a oni skapu lebo nebude dopyt :)
Tiež to neznášam otravovať vianocami už tesne po skončení leta.