Všetky tieto nadpisy v časopisoch, obchodoch UŽ koncom júla. Deti do deprimuje a bol už údajne vydaný zákaz aby to nenarúšalo ich psychiku. čo si o tom myslíte ?
Hurá naspäť do školy
to tak je. marketing. v july je hura do skoly, v septembri hura vianoce, februari hure velka noc a v aprili hura prazdniny :-DDD
Nebojte, aj učitelia sú z tých reklám na prášky ;))
Ja dnes synovi vravím, už máš len pol prázdnin, a neupadol do depresie :DD
Zas netreba byť precitliveny, čo budú robiť ked pride skutočný zivot, skončia na psychiatrii? Možno je kravina o tom písať teraz, ale to je problém tých novín, nie ľudí čo idú okolo stánku. Perveznosti a bulvár zas deprimuju mňa, zrušia preto vsetky trápne kvázi-noviny?
No a ja som si už myslela, že niekto sa teší do školy jak ja :D že prečo? No lebo nemám čo robiť :D
To mas ako s Vianocami, su v decembri, ale reklamy uz bezia dobre ze nie v od polky septembra. Strasne nieco.
noved to hej ale tak podla mna mesiac dopredu kupovať školské potreby je blbosť .. ja si kupim všetky potrebne veci týžden predtým a mám pokoj ... ale ked to je naraz vela penazí tak dobre ale kupovať začať až v polke augusta .. ved v auguste budu akcie na zošiti a všetko bude o pár centov lacnejšie než normalne ...
Deti to možno nervuje, ale rodičom to asi nevadí, keď to vidia v obchodoch. Aspoň môžu už teraz postupne deťom kupovať potreby do školy, lebo naraz je to veľa peňazí.
ja mám 14 rokov podla mna je to kravina písať do časopisov eštelen na konci jula že hura do školy .. keby to písali 10 dní pred nástupom do školy ok .. ale toto len deti deprimuje ako aj mna , nervuje ich to , že zachvilku je škola , a začnú mať nervy že sa musia zachvilu učiť a prestanú si užívať prázdniny tak ako doteraz ... samozrejme niektore deti to teší lebo niektorý sa velmi radi učia ale je ich málo ... prazdniny ječas oddychu, volno , kedy sa maju deti zabavaťa uživať si a nie nervovať sa e za mesia je už škola... ja mám nervy až 2 alebo3 dni pred začatím školy , dovtedy na všetko kašlem .