Ahojte, som žena v strednom veku, rozvedená, rozídená a momentálne dlhodobo bez vzťahu. Mám dospelé deti, slobodné, ktoré žijú striedavo u mňa a striedavo v mieste svojej práce.
Mám zamestnanie, ktoré mi vyhovuje, dostatok kamarátok, kolegýň a kolegov. To všetko je síce fajn, je kam chodiť a vypĺňať si voľný čas, ale samozrejme nie je to ono. Veľmi mi chýba mužský protipol a kvalitný vzťah, kde nejde iba o sex. Krátko po rozvode som sa zoznámila s jedným mužom, s ktorým som mala niekoľko ročný vzťah a zdalo sa, že spolu aj zostaneme. Ale vykľul sa z neho človek, ktorý si sledoval iba svoj záujem - teda mať partnerku do domácnosti a na sex. Zabúdal na to, že aj ja mám svoje deti a svoju domácnosť, kde musím fungovať a nie prioritne makať na jeho baráku...A pritom bol neskutočný lakomec, schopný si dať zaplatiť odo mňa aj polovičku nákladov na benzín, keď sme niekam išli. Pritom to ani nepotreboval, bol pomerne bahatý podnikateľ... len chorobne lakomý a stále nariekal,čo čo stojí a ako nemá peniaze... Ale nie o tom som chcela písať. Po rozchode som sa na radu kamošky dala na rôzne soc. siete s cieľom sa zoznámiť, a môžem povedať, že som veľmi nepríjemne prekvapená, o čo ide dnešným mužom v strednom veku. Samozrejme, že iba o SEX,SEX a znovu SEX. Jednoducho v dnešnej dobe nie je možné si nájsť slunšého partnera, ktorý sa pozerá na život inou optikou než je len hľadanie stále nových a nových mileniek. Mám pocit, akoby títo muži sa priam pretekali, ktorí koľko sex. partneriek bude mať do času, kým ešte môže fungovať.... Je to hrozné, som z toho znechutená, ako to dnes beží. A to podotýkam, že som príťažlivá žena, štíhla a vzdelaná... Zistila som, že nemám šancu nájsť muža, ktorý by mal také kvality, aby bol schopný budovať normálny vzťah. Lebo je ľahšie mať stále novú partnerku a byť stále niečím novým očarený, ako riešiť problémy a hľadať východiská vo vzťahu, ktorý nie je vždy len prechádzkou ružovou záhradou....
A mňa už nebaví sa stále zoznamovať s mužmi, a nakoniec zistiť, že je to vždy len o tom istom ... 3-4 mesiace kontaktov a potom ... postupný úpadok a koniec ....
Mám taký pocit, ako keby sa všetci muži zbláznili... Čím úspešnejší muž, tým viac je orientovaný iba na krásu stále nových žien a stále nových kontaktov v SEXE....
Je to u mužov stále len záujem o SEX, SEX a SEX - a nie o vzťah
Osamelosť stredného veku a možnosti zoznámenia
... tak podle jedné poslední švédské studie, jsou bohatí jen lidi co jsou hamižní, lakomí!Je dobře, že nejsi nějaká ufňukaná chudinka, ale opravdu víš co chceš.To je tvůj PLUS!Ano ve středním věku se těžko hledá dobrý partner.To je fakt a ber to takové jaké je.Zkus ještě jednu soc.síť Badoo, tam se dá seznámit dobře, a klaď ty správné otázky.Abys měla jasno už po pár větách co je tam za chlapa.Přemýšlej, hodně přemýšlej, věřím, že na to přijdeš sama, než bych ti tu dala návod.A netrap se tolik sexem, sex je přirozený a popravdě, buď ráda, že jsi pěkná.Jestli tomu chceš rozumět, zkamaraď se s nějakou tlustou ženou a pak se ji zeptej jak se cítí ona, když se po ní neotočí ani dveře.Po pravdě dobří muži jsou, jenže chodí tak nějak jinudy než by jsme je čekali.Přišla jsem na to úplně náhodou.
manzel678
je pravda, že títo muži, čo sú od mladosti so svojimi ženami až doteraz, tak aj s nimi ostanú, ale povedz, koľkí sa lačne dívajú za inými, ktoré vypadajú aj v rovnakom veku ako ich polovičky lepšie... ???
A koľkí takíto muži, čo svoje ženy nikdy neopustia - sú im aj verní ??? Fungujú dvojakým spôsobom - majú pekné ženy na potešenie a zábavu a tie svoje "na dožitie"...
To by sme sa divili, koľkí takto fungujú......
ale to už je iná téma, že ?
lepricon
je to všetko možné, aj to, že hľadá niečo iné, než som bola ja. Ale to sme mali dohodnuté, hneď na začiatku, keď sme si len písali a nevedeli sme, ako dopadne stretko "naživo", že ak sa nebudeme sebe páčiť, tak si to hneď povieme... A nič sa nedeje a ide sa ďalej... To by som brala ako férové... Ale tak, ako to dopadlo, mi pripadá zbabelý útek od nutnosti niečo vysvetľovať a riešiť .... Zbabelý útek a zatajovanie sa ... No úroveň, fakt
a možno to je aj viacerým ženám súčasne, veď vzdialenosť a dobré auto prekoná rozdielnosť bydlísk ....
To sú tí úspešní muži, ktorí nechcú nič iné len telesné potešenie a osvieženie svojho života ...
Muži vedia tak dobre klamať, že oklamu aj sami seba :) aj niektore ženy
No problém je, že tak presvedčivo klamú. Alebo proste zistil, že nie si to, čo hľadá. Ber to ako ďalšiu skúsenosť, jednoducho sa k sebe nehodite.
lepricon
áno aj s tým súhlasím. A takto som si to aj postavila... Posledný "vzťah" ak sa to tak vôbec dá povedať bol jednoznačne aktivovaný od partnera, ja som už ani nechcela nič začínať, ale presvedčil ma... Tiež hovoril, že má dosť skúseností so ženami za sebou a už by chcel niečo trvalé... bla bla bla... Moc som síce neverila, ale skúsila som.. A výsledok? Že to bolo iba to bla, bla, bla a hlavne spôsob, ako ma dostať .... a po pár mesiacoch asi našiel novú "múzu", ktorej tlačí podobné kaleráby do hlavy ....
manzel678,
vôbec to neberiem v zlom, naopak
naprosto s tebou súhlasím, vystihol si to úplne presne... Veď to vidím dnes na vlastné oči na vydatých kolegyniach v mojom veku, ako žijú a v podstate sú spokojné...Holt mala som smolu, ako veľa ďalších, a ako mi hovoria kamarátky tiež rozvedené, že je zbytočné strácať čas a míňať energiu na hľadanie si partnera, lebo čo ostalo neobsadené vraj nestojí za to, každá skúšala a dospela k tomuto presvedčeniu.....(((
Dnešná doba je úplne iná ako stáročia predtým, ľudia majú slobodu a tak ju využívajú. Ak chces vzťah, nie flirt, musíš to dať od začiatku najavo, a nerobiť ústupky. Potom stretnes muža, ktorý chce tiež vzťah. Ale nikdy nesmieš brať ten vzťah, že je navzdy. Nič nie je. Vzťahy sa menia. Ľudia prídu do tvojho zivota a raz aj odídu. Dôležité je teraz.
Ja si myslim, ze muzi, ktori su schopni naozaj milovat su v tvojom veku so svojimi zenami - od mladosti a uz s nimi ostanu. Tebe teraz zostavaju uz iba ti druhi. Hold mala si mat otvorene oci, ked si sa v mladosti vydavala - neber to v zlom.