aký máte osobný názor na vzťah medzi 25 ročnou a 50 ročným mužom ? napíšte vďaka :)
Vekový rozdieľ
milá qwertzme, pýtala si sa na názor, tak tu máš názory a zrejme si to ty, kto má obmedzené myslenie, pretože si asi čakala samé pozitíva, ktorých si sa žiaľ nedočkala
Zadávateľke držím palce v tomto vzťahu, aj keď tomu veľmi nefandím...ale to je vec názoru, pravdepodobne je ten 50nik atraktívny a pestovaný a možno aj trochu bohatý...u seba si to neviem predstaviť v žiadnom prípade, už len preto, že môjmu veku by už nestíhal /budem mať 45 r.plus 25, t.j.mal 70!!!!/waw no zbohom, takže dievča ak môžem poradiť ako dlhodobú známosť si to neplánuj!!určite to neber ako lásku na celý život...možno-určite verím, že si teraz zaľúbená, ale treba použiť aj rozum, žiaľ.....
podla mna je lepsie mat niekoho starsieho s kym si mas co povedat. casto ti vo vela veciach moze poradit z vlastnych skusenosti, + bonus je,ze o desat rokov nebudes vyzerat ako jeho matka ;), muzi v tvari nestarnu ani zdaleka tak rychlo ako zeny.
osobne proti takemu vekovemu rozdielu nemam nic, kedze o tych dvoch ludoch z opisu prveho textu absolutne nic neviem
vzdy zavisi od konkretnych ludi, aki su, povahovo, charakterovo, ako si sadnu...
osobne problem s parmi, kde je väcsi vekovy rozdiel a maju sa radi, klape im to, nemam absolutne ziadny
Bože ako ja neznášam takých ľudí, ktorí nazývajú každého obmedzeným len kvôli tomu, že majú iný názor.
jessi , presne takto by som to napísala aj ja , 100 ľudí ,100 chutí ... vždy som si rozumela so staršími mužmi posúvajú ma vpred , čo mi už len dá vzťah s mojim rovesníkom ? aké nové veci sa od neho môžem naučiť ? myslím že žiadne a čo sa týka , vy ani netušíte čo taká mladá baba môže mať za sebou , vy vidíte len vek a pohlavie a na základe toho si robíte úsudok ....
naschvál som sem dala túto tému , aby som videla , ako veľmi sú ľudia obmedzení , takže takto : rozumieme si po všetkých stránkach veľmi dobre , vždy som sa líšila od svojich rovesníčok , navštevujem vysokú školu , mám dva svetové jazyky , viem variť , upratovať , postarať s o domácnosť , som informovaná a myslím si že je to vec 2 ľudí , chcela som len vedieť ako ľudia takýto vzťah berú a ako vidím je to hrozne biedne s vašim myslením ... vždy sú na to predsa tí dvaja :) a to že ako kto vyzerá pri sexe , nuž to je už intímna vec a vôbec by to cudzí ľudia ako vy nemali riešiť ale vďaka za tak úbohé názory ..
Ja tolerujem vek. rozdiel 15 rokov viac nie. Mám 34 a nemohol by som mat vzťah s 18_20 rocnou. Myslenie je dosť rozdielne.
Tak pri sexe si ich radšej ani nepredstavujem. Fuj Akokeby trkal otec s dcérou.