Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svrbiace vyrážky, ktoré vychádzaju každý deň. Alergia?

Príspevok v téme: Svrbiace vyrážky, ktoré vychádzaju každý deň. Alergia?
suesue111

Ahojte, mám problém s vyrážkami , ktoré sa mi vyhadzujú už asi týždeň. Každý deň v inom počte. Raz menej to je asi 2 alebo 3 vyrážky za deň, na druhý deň viac - 8, ľubovoľne po celom tele. V oblasti tváre, krku nie. Bola som pri kožnej, pichala mi nejaké injekcie, ktoré majú zabrániť vzniku ďalších vyrážok.Ale nejak to nepomáha. Mám krém proti svrbeniu, kortikosteroidy , pomáha to ale problém je v tom, že mi vznikajú nové a nové. Sú to ako malé červené fliačiky v strede s červenou bodkou (akoby štípance). Držím diétu. Má s tým niekto skúsenosti a ak áno , vedel by mi niekto poradiť čo to môže byť ? Moja lekárka si myslí že je to alergia na jedlo, naposledy spomínala že ma možno niečo uštiplo.Ja už neviem. Ďakujem za odpovede. Pekný deň .

suesue111

kiko12 : ach kiko to mi je luto , co mas ty. :( ja to mam na nohach , rukach, dnes mi opat vysli na chrbte aj na bruchu.. vacsinou sa to takto strieda.. len dufam že to prestane lebo je to dosť na mozog. ty vieš prečo máš tie vyrážky ? u lekára si bol ?

kiko12

keby som mal pocitat kolko mam vyrazok na tele tak denne naratam minimalne 10 plus tie flaky po nich..... bud rada ze to nemas na tvary ako ja....neviem presne kde to mas na tele ...pokial nechodis na kupko tak to neries nejako ...ziadne injekcie a somarinky nepomozu ...mas asi zamorene telo toxinmi ktore idu von ...ale mozu byt aj s potenia alebo holenia.. vyrazky na tele vedia dost svrbiet

suesue111

Ešte toľko by som asi mohla dodať ako info, že predminulý víkend som bola stanovať a o dva dni nato sa mi to celé spustilo. Možno ma tam niečo uštiplo a mám to v krvi. Alebo som to niečo priniesla domov a vkuse ma to kúše. Netušim už .

suesue111

daniuska : neviem či to je svrab. už perem všetko možné. deky, obliečky, pratala som, vysávala. a ak je to svrab , sú nejaké prípravky proti nim ?