Zdravím vás,uz neviem co mám robit som zúfalý nikdy som
si nemysle ze sem budem niekedy písat ale musím lebo doktori mi nedokážu povedat co mi vlastne je tak mozno sa tu nájde niekto kto prezil alebo prežíva niečo podobné a bude mi vediet poradit za kazdu odpoved dakujem...Opíšem to len v krátkosti lebo je toho strašne moc...asi rok a pol do zadu som začal pocitovat pocity adrenalínu a úzkosti v tele bol som hospitalizovaný v nemocnici a prešiel som všetkými vyšetreniami krvi bol som aj na MRI mozgu a všetko som mal v poriadku preto ma z nemocnice previezli na psychiatriu a nechápal som čo tam robím ved som bol vzdy psychicky v pohode vyrovnaný človek a moja úzost sa len stupnovala,nasipali do mna lieky a po mesiaci ma poslali domov s diagnozou stredne tazka depresia.
Ked som vsak prisiel domov začal som mat nutkavé myslienky ze niekomu ublížim a stále som si predstavoval ako niekoho zabíjam...toto trvalo strasne dlho no neskor to nahradila dalsia myslienka ze by ma mohol niekto sledovat,ze moji rodicia su mimozemstania a ze ma chcu zničit a podobne...Avšak tieto myšlienky vzdy prišli ked som videl nejaký film
s podobnou tematikou...Plne si však uvedomujem nezmyselnost týchto myšlienok a všetci psychiatri a psychologovia a aj psychologice testy vylúčili že by
som mal schizofreniu...Najnovšie ma chytila myšlienka že som zena v muzskom tele a začal som sa tak aj cítit a toto uz je pre mna skutocne moc a ide ma jebnut pri tejto myšlienke lebo vzdy som bol hrdy na to ze som chlap a som heterosexual nikdy ma nevzrušovali muži a nikdy predtým som sa ako zena necítil nechápem tomu a je mi zle s tohto celého...
viem ze tým ze sem napíšem si nepomozem ale ak mi niekto viete poradit a podelit sa so skusenostami budem len rád za každý normálny koment dakujem...
Som na dne...
cawes brutal123
najdi si pracu.
a vo volne pomahaj rodine a priatelom.
[nebudes mat cas mrhat casom ... a spatne uvidis veci kvazy naopak ako teraz (nie pohladom neustale hladat sposoby ako nieco ziskat - ale priamo ludom davat co mas)]
Ale tie klietky su len forma zabavy, oni boli povodne urcene pre opice alebo papagaje:)
pocuj upne sa odosobni prestan hladiet na seba ,nesleduj sa
vzdy ked to ide na seba sustred sa na nieco ine
podla mna to je len obsendo kopulzivna porucha ocd ci ja ksa to pise
Nemas paranoiu alebo nieco take?
Inak k tej psychiatrii - ja som bol len u lekara a tam ziadnie klietky nie su, ale akurat som stretol pacienta, ze prve co ma napadlo ze dobre zrichtovany a dostal som strach tam vobec ist. Ale clovek nevie ako bol ten clovek na tom predtym. Takze nepomozes si, jedine ze nejakeho sukromneho co dojde k tebe.
No, bludy su o tom, ze clovek je o ich pravdivosti presvedceny a to je minimalne nebezpecne, ak by sa to tykalo napr. toho, ze by si si myslel, ze ti niekto ublizuje alebo nieco pod. Ale myslim si, ze u teba sa to tak neprejavi.
jedulka-ak chces napis mi na mail varezzz111@azet.sk mozme is vymenit nejake skusenosti.... p.d.- ked hovoris o tom ze niekto uz je pod zemou a ze je to horsie napadne ma len to ze asi by som tam bol račej ako sa takto týrat:(...A co sa tyka toho prezivania reality teraz je to celkom ok ale uz som mal problem aj s timto stale som sa musel uistovat ci som v realite a ci som nahodou neni len v sne alebo v kome a všetko co sa okolo mna deje je len klam aj také stavy boli a ked sa s tim zacnem zaoberat znova sa na to namotam a uplne ma to zmagorí je to niečo podobné ako keby som bol zhuleny nonstop ...
Vacsinou clovek prezije nejaky velky stres, aby sa spustilo take cosi. Neber to tragicky, clovek jeden den zije a na druhy moze byt tri metre pod zemou a ty tam nie si, tak na tom nie si este furt najhorsie.
A ake je tvoje aktualne prezivanie reality?