Zdravím vás,uz neviem co mám robit som zúfalý nikdy som
si nemysle ze sem budem niekedy písat ale musím lebo doktori mi nedokážu povedat co mi vlastne je tak mozno sa tu nájde niekto kto prezil alebo prežíva niečo podobné a bude mi vediet poradit za kazdu odpoved dakujem...Opíšem to len v krátkosti lebo je toho strašne moc...asi rok a pol do zadu som začal pocitovat pocity adrenalínu a úzkosti v tele bol som hospitalizovaný v nemocnici a prešiel som všetkými vyšetreniami krvi bol som aj na MRI mozgu a všetko som mal v poriadku preto ma z nemocnice previezli na psychiatriu a nechápal som čo tam robím ved som bol vzdy psychicky v pohode vyrovnaný človek a moja úzost sa len stupnovala,nasipali do mna lieky a po mesiaci ma poslali domov s diagnozou stredne tazka depresia.
Ked som vsak prisiel domov začal som mat nutkavé myslienky ze niekomu ublížim a stále som si predstavoval ako niekoho zabíjam...toto trvalo strasne dlho no neskor to nahradila dalsia myslienka ze by ma mohol niekto sledovat,ze moji rodicia su mimozemstania a ze ma chcu zničit a podobne...Avšak tieto myšlienky vzdy prišli ked som videl nejaký film
s podobnou tematikou...Plne si však uvedomujem nezmyselnost týchto myšlienok a všetci psychiatri a psychologovia a aj psychologice testy vylúčili že by
som mal schizofreniu...Najnovšie ma chytila myšlienka že som zena v muzskom tele a začal som sa tak aj cítit a toto uz je pre mna skutocne moc a ide ma jebnut pri tejto myšlienke lebo vzdy som bol hrdy na to ze som chlap a som heterosexual nikdy ma nevzrušovali muži a nikdy predtým som sa ako zena necítil nechápem tomu a je mi zle s tohto celého...
viem ze tým ze sem napíšem si nepomozem ale ak mi niekto viete poradit a podelit sa so skusenostami budem len rád za každý normálny koment dakujem...
Som na dne...
Ak zacne hlava riesit mimozemstanov, tak je to nieco z psychotickeho spektra, tak by to povedal psycholog. Ja neviem, ci to ma nieco spolocne so stitnou zlazou alebo nie. Okrem toho ty spominas aj bludy, tie su nebezpecne a to vtedy, ak budes presvedceny, ze tie bludy su cista pravdas a mozes niekomu aj ublizit. Asi si prezil velky stres a prilis si si bral starosti k srdcu. Cloveku jednoducho prepne, aby paradoxne mozog zabezpecil prezitie. Je to v tom lepsom pripade prestavenie psychiky na iny sposob myslenia. Ja mam stale pocit, ze je to choroba, ale uz to vnimam ako ine myslenie. Treba si zvyknut.
Pychoza trvajuca viac ako polroka myslim sa nazyva schizorenia alebo psychoza bez schizofrenie, pokial sa ovladas.
ako pise doremi moze byt toho vela ... co sa tyka tej zeny v muzskom tele odporucil by som vysetrenie na testosteron ten tiez vie zamavat so psychikou...
skus doktorku Albertovu v Bratislave, ta uzkost a nutkave pocity je pravdepodobne dosledok chemickej a hormonalnej nerovnovahy v tele...ale z coho vznikla a preco sa prejavila v takom rozsahu ti neviem povedat, nenapisal si co k tomu viedlo, aky si mal ziv. styl, stravu, ci si nebral ja neviem steroidy alebo cosi take, ci si tesne predtym nebol ockovany...je toho vela, co moze byt pricinou
podľa mňa ti uškodili tie lieky..z nich si asi chytil depku..inak skus ist do spolocnosti proste aby si nebol sam a tak ani nemal cas na rozmyslanie nad tymyto vecami..neviem ti v tom pomoct niesom ziadny odbornik ani nepoznam nikoho s podobnym probemom ale drzim palceky nech to prekonas..DZR SA.PA:-)
Daj si vyšetriť štítnu žľazu, ta vie rozhodiť psychiku. Neštuduj sa, čítaj, športuj atď.