ako mam zabudnut na byvaleho, stale placem, myslim na neho, nechuti mi jest, ked si predstavim, ze sa vratil k byvalej jeho laske, vsetko sa mi ruca....co robite v takychto situaciach?
ako mam zabudnut?
mila loi,ja som si to zazila tiez,a je to mozno trapne klise,ale ten cas anozaj lieci a vies,asi ste si neboli ,,sudeni".zacni sa venovat nejakym svojim konickom-napr.zacni sportovat,rozpravaj sa o tom (lebo to das zo seba von,hlavne to v sebe nedrz,to je to najhorsie) alebo nejake ine hobby-skratka sustred sa na SEBA,a rucim ti za to,ze sa z toho vyliecis a pride lepsi-u mna to fungovalo aj u kamosky-presen to site som jej poradila a mam xlapa,tak ti drzim palceky a vela nervov,neboj vsetko dobre dopadne
No kali vitaj v reali " aj mi muzi dokazeme citit " ale vam to tiez obcas dokaze byt uplne jedno.
Zabuchnete za sebou dvere nech sa deje co sa deje sak on sa z toho neako dostane
Cest vinimkam
Takze aj vy poznate ten pocit praznoty a samoty....
loi ja mam ten isty problem a uz dva mesiace tiez neviem von ale suhlasim ze cas je naj lekar je to tazke. Ja sa so svojou byvalou dokonca vídam je sama nema nikoho ale mna nechce a o to je to tazsie.
Nikdy som jej neublizil neponizoval a dufam ze ani nijak netrapil ..... ale zivot je svina a nato si treba zvyknut a .... mozno treba byt trochu prezieravy a nepustit si toho na telo vela. Kazdopadne hlavu hore
ja viem ze osoba ktora pridala prispevok je uz z toho asi davno von. Ale tiez potrebujem ventil.
Takze vsetkym ohrdnutym vela zdaru ... a nepremyslat o tom. ....... hm keby sa dalo
baby nejako to vydrzte....
ahoj loi u mna je to presne tak isto myslim na nho kazdu minutu a ked si pomyslim na to vsetko co sme spolu zazili tak si neviem pomoct....len dufam ze raz si ty chlapi uvedomia o co prisli...snad....drzim palce pa
netrap sa, zivot je krasny, asi ste si neboli sudeni, esta pride niekto lepsi...:) neboj
ahoj nada, dufam aj ja, ze sa srdiecka zahoja, len neviem kedy....niekedy je to lepsie, ale niekedy ma to este polozi...prajem ti vela stastia
Ahoj ja prezivam to iste a tiez neviem co mam robit...hadam casom sa nase srdiecka zahoja a bude nam dobre...vsetko dobre ti prajem.
treba sa opit, vyjst s priatelmi von, pohyrit, opit, pohyrit, poskusat inych (nemyslim sex, stacia bozky) - zdviha to naladu aj sebavedomie, znova opit znova pohyrit, odist na dovolenku, oddychnut, uzit si, opit sa a malo by byt potom. No a na zaver poobzerat sa po novom objekte, ktory bude milionkrat (aspon pre ten moment) lepsi ako ten predchadzajuci.