Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Myslel to uprimne alebo sa so mnou len zahral?

Príspevok v téme: Myslel to uprimne alebo sa so mnou len zahral?
veronika510

Zdravim. Mam 24, za chvilu 25 rokov. Mala by som mat uz dost rozumu a rozhodnut sa sama, ale v konecnom dosledku to nedokazem. Pomohol by mi nazor chlapa ako aj zien. Neviem, kde sa mam obratit.
Zacalo sa to pred 3 tyzdnami. Jeden nudny vecer som sa prihlasila na pokec (vobec tam nechodim)s tym, ze sa nudim a bolo by fajn s niekym pokecat. Na displeji mi vyskocil sympaticky, ciernovlasy chalan...napisala som mu. Takto sme predebatili cely vecer. Na druhy den to iste s tym, ze som sa prva ozvala ja. O 2 dni neskor som ho zavolala na kavu, odkladal to, ale nakoniec mi povedal, ze ma priatelku a na tu kavu pojde. Priatelka odisla 1.7. na staz do Macedonska. Vymenili sme si skype...ale stale bol opatrny.
Na druhy den mi napisal na skype ako sa mam a vyzvedal...
V ten tyzden sme sa stretli a zasli sme na kavu a veceru, vsetko prebiehalo skvele a mne s nim bolo fajn. Odviezol ma na stanicu a v tom momente mi svietila sprava na skype, ze sa so mnou citil dobre...

takto to pokracovalo niekolko dni, kazdy den mi napisal, po vzajomnej dohode sme sa stretli o par dni neskor...z Jeho strany to bolo rovnake, zacal sa mi intenzivnejsie ozyvat, pisal sms. Pri dalsom stretnuti sa snazil dostat do mojej blizkosti tym, ze sa ma snazil dotknut. Rozlucili sme sa a neskor vecer sme sa zhodli na tom, ze sme tuzili obaja sa pobozkat. Uz vtedy som zacala voci nemu pocitovat nieco viac, a to iste som citila aj z jeho strany, vzdy ked sme sa stretli, bol rad, ze ma vidi, na skype bol vysmiaty...Tak som mu medzi recou naznacila, ze by som sa s nim chcela castejsie stretvat a mozno casom aj nieco skusit. Vedela som, ze s tym asi nebudem moct ratat, tak som mu navrhla milenecky vztah...on sa mi vysmial, ale premyslal nad tym. Nechcem tu vypisovat vsetko do detialov, ale napisem v skratke, ako to skoncilo. Prvykrat ma poslal k vode, ze je zadany a nemoze so mnou nic riesit, ale pri poslendom stretnuti ma neskutocne bozkaval a citila som, ze chce byt so mnou. "Ukoncili sme to" a na druhy den som mu napisala sms, ze s nim nechcem byt za zle a on, ze ani on, ze na mna myslel...zasa sme sa stretli, na stretnutiu sa mi vysmieval, ze on nema rad take zeny, vsetko zacal zvalkovat na mna...o dne neskor sme sli na sushi a boli sme spolu a priznal, ze bol namotany a zas sa namotava. Neskutocne ma bozkaval, objimal. Ale aj tak som citila, ze sa nieco deje, kedze sa mi uz poriadne neozyval. Navrhla som vikend v Tatralandii a zas ma poslal do riti, s tym, ze on takto nemoze, ze je zadany, keby nebol, bol by so mnou, ze som pre neho dievca, co ma vsetko co ma mat. Pytala som sa ho, ci sa boji nechat priatelku, on na to, ze aj ano, ale ze aj nechce. a pytam sa ho, ci ma strach, ze sa do mna zalubi, povedal, ze ano. Nakoniec sme to vcera ukoncili...dala som mu cas na premyslanie...aj ked si mylism, ze sa uz neozve. Jeho vztah s priatelkou trva 2 a pol roka a buduci tyzden sa ma vratit naspat.
Tato "love story" trvala 3 tyzdne a videli sme sa cca. 6x a kazdy den na skype...
Poradte mi, co mam robit? Viem, ze som naivna, ale nikto nie je dokonaly.

Dakujem a prepacte za dlhy clanok.

lilyianka

no ok, tak si mu to navrhla kvôli tomu, ale dvakrát sa mi to normálne nezdá ....
ja osobne by som takého chlapa na tvojom mieste nechcela, lebo viď nižšie čo som napísala ... a byť jeho priateľka a toto sa dozvedieť, tak mu dám pekne krásne pá pá

lilyianka

a ešte jedna vec, čiste teoreticky... ty by si dokázala mať vzťah s takýmto človekom??? vidíš, že len priateľka vytiahla päty z domu a on si už flirtuje a vypisuje a kávičkuje a neviem čo ešte s druhou ...čiže história by sa mohla opakovať!

lilyianka

ono bral to presne ako ty, bola nuda, tak si s tebou popísal a trošku "užil" ..nič viac nič menej ..a ver tomu, že by s tebou vzťah nemal, aj keď ti to vraví, lebo chlapom sa nepáčia ženy, ktoré sa im sami núkajú do postele ...samoozrejme ak neberieme do úvahy, že len na užitie .. na to áno ...ale vzťah iste nie .....
chybu na tomto máte obaja, ty keď si vedela, že je zadaný, mala si na to kašlať a nerozvíjať to ďalej a on keď má priateľku no tiež ho nechápem ... možno je v ich vzťahu nejaký problém, pretože si myslím, že len tak z ničoho nič by takto s tebou neflirtoval a "nepodvádzal ju"

doremi

okej, tak bez toho, aby som ta sudila, ti poviem, ze mas dve moznosti.
1.) mozes to vsetko nechat tak a zabudnut na neho, resp. pasivne cakat, ci sa nahodou neozve sam a nezazijete spolu par peknych vecerov, eventualne noci, ked bude mat s priatelkou opat nejaku krizu, co ti vsak vztah s nim nezaruci...akurat v nom vzbudis vycitky a znechutenie voci sebe samemu, ako aj voci tebe, co ti sice moze zarucit, ze sa neskor rozidu, ale s tebou nebude ...(no, tuto moznost neodporucam, ak ho chces :D)
alebo
2.) mozes to zacat hrat na tzv. "kamaratstvo", na babu- bezproblemovu pohodacku, co si ho vzdy vypocuje, vzdy ochotne zazuruje, vporadi, pospasuje, posmeje sa, vytrieli nejaku kravinu a takto si ho teoreticky nejako cez to spolocne travenie casu naklonis k sebe natolko, ze nakoniec ON sam uzna, ze ty si pre neho tou lepsou, vyhodnejsou volbou. co je na tom celom najlepsie (pravdaze pre teba) je to, ze so svojou kockou sa rozide kvoli tebe, ale nebude ta z toho obvinovat, ani nebude on sam mat vycitky, pretoze to spravi z vlastnej iniciativy, nie preto, ze na neho budes tlacit ako doteraz..... takze ak ho chces, jednoznacne ostan v jeho blizkosti, trav s nim cas...ale netlac na neho, nechaj ho, nech to rozhodnutie spravi on ( no, a teraz moj osobny mierne zaujaty nazor je, ze teda...podla mna kvoli 3tyzdnom sa ziaden normlany zmyslajuci muz nerozide so zenou, s ktorou je 2 a pol roka....to by museli mat vo vztahu take problemy, na zaklade kt. by on sam uvazoval o rozchode, ak nic take nespominal, velke sance tomu nedavam)

ebi777

kristepane, ty sama si mu navrhla len milenecky vztah? to je ako keby si mu rovno napisala, neucti a nevaz si ma, tou vetou si sa uz zakopala u neho