Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Myslel to uprimne alebo sa so mnou len zahral?

Príspevok v téme: Myslel to uprimne alebo sa so mnou len zahral?
veronika510

Zdravim. Mam 24, za chvilu 25 rokov. Mala by som mat uz dost rozumu a rozhodnut sa sama, ale v konecnom dosledku to nedokazem. Pomohol by mi nazor chlapa ako aj zien. Neviem, kde sa mam obratit.
Zacalo sa to pred 3 tyzdnami. Jeden nudny vecer som sa prihlasila na pokec (vobec tam nechodim)s tym, ze sa nudim a bolo by fajn s niekym pokecat. Na displeji mi vyskocil sympaticky, ciernovlasy chalan...napisala som mu. Takto sme predebatili cely vecer. Na druhy den to iste s tym, ze som sa prva ozvala ja. O 2 dni neskor som ho zavolala na kavu, odkladal to, ale nakoniec mi povedal, ze ma priatelku a na tu kavu pojde. Priatelka odisla 1.7. na staz do Macedonska. Vymenili sme si skype...ale stale bol opatrny.
Na druhy den mi napisal na skype ako sa mam a vyzvedal...
V ten tyzden sme sa stretli a zasli sme na kavu a veceru, vsetko prebiehalo skvele a mne s nim bolo fajn. Odviezol ma na stanicu a v tom momente mi svietila sprava na skype, ze sa so mnou citil dobre...

takto to pokracovalo niekolko dni, kazdy den mi napisal, po vzajomnej dohode sme sa stretli o par dni neskor...z Jeho strany to bolo rovnake, zacal sa mi intenzivnejsie ozyvat, pisal sms. Pri dalsom stretnuti sa snazil dostat do mojej blizkosti tym, ze sa ma snazil dotknut. Rozlucili sme sa a neskor vecer sme sa zhodli na tom, ze sme tuzili obaja sa pobozkat. Uz vtedy som zacala voci nemu pocitovat nieco viac, a to iste som citila aj z jeho strany, vzdy ked sme sa stretli, bol rad, ze ma vidi, na skype bol vysmiaty...Tak som mu medzi recou naznacila, ze by som sa s nim chcela castejsie stretvat a mozno casom aj nieco skusit. Vedela som, ze s tym asi nebudem moct ratat, tak som mu navrhla milenecky vztah...on sa mi vysmial, ale premyslal nad tym. Nechcem tu vypisovat vsetko do detialov, ale napisem v skratke, ako to skoncilo. Prvykrat ma poslal k vode, ze je zadany a nemoze so mnou nic riesit, ale pri poslendom stretnuti ma neskutocne bozkaval a citila som, ze chce byt so mnou. "Ukoncili sme to" a na druhy den som mu napisala sms, ze s nim nechcem byt za zle a on, ze ani on, ze na mna myslel...zasa sme sa stretli, na stretnutiu sa mi vysmieval, ze on nema rad take zeny, vsetko zacal zvalkovat na mna...o dne neskor sme sli na sushi a boli sme spolu a priznal, ze bol namotany a zas sa namotava. Neskutocne ma bozkaval, objimal. Ale aj tak som citila, ze sa nieco deje, kedze sa mi uz poriadne neozyval. Navrhla som vikend v Tatralandii a zas ma poslal do riti, s tym, ze on takto nemoze, ze je zadany, keby nebol, bol by so mnou, ze som pre neho dievca, co ma vsetko co ma mat. Pytala som sa ho, ci sa boji nechat priatelku, on na to, ze aj ano, ale ze aj nechce. a pytam sa ho, ci ma strach, ze sa do mna zalubi, povedal, ze ano. Nakoniec sme to vcera ukoncili...dala som mu cas na premyslanie...aj ked si mylism, ze sa uz neozve. Jeho vztah s priatelkou trva 2 a pol roka a buduci tyzden sa ma vratit naspat.
Tato "love story" trvala 3 tyzdne a videli sme sa cca. 6x a kazdy den na skype...
Poradte mi, co mam robit? Viem, ze som naivna, ale nikto nie je dokonaly.

Dakujem a prepacte za dlhy clanok.

poPotvorka

fuuuha kolko puritanstva ,radit ti tu je akoby som sa dala ukamenovat :))
len jedno ti poradim, nie je spravne ponizovat sa :)

fero11111

naozaj tento svet nieje premna :) ak je toto pravda a bohuzial asi ano ja stale kazdy bozi den sa utvrdzujem vtom co si uz roky myslim ze ja som zaspal dobu asi tak 50 rokov dozadu :) kokos brutal :D

tak ona sa mu nuka aby ju pretiahol chlapec nechce :D a tota nici 2.5 roka:D budovany vztah on neskonci slavne ani tamten vztah s tamtou ked mu zdrhne na mesiac prec a uz ma druhu caju asi tiez to nebude nic vazne ... ale toto nonsens :) a co myslis co si mysli o tebe ked ti nevadi ze ma inu a ty aj tak hucis staci ti ist na pokec a v pohode co myslis co by mu behalo hlavou ??? keby bol stebou stale to iste :) od sameho zaciatku si to pokazila ... uz ked mala si byt kamoska a pockat ked sa rozide alebo nieco ... ale toto proste brutal svet ...

kafe

Tú otázku "čo mám robiť" myslíš vážne? Lebo to je veľmi vtipná otázka, priam hlod mesiaca. Ty už nemusíš robiť nič, chlapca si trochu zaujala, ponúkla si sa, čo viac by si ešte chcela robiť? Nechceš mu zaplatiť, aby sa s tebou aspoň vyspal? Chodiť s tebou nechce, tak nech máš z toho aspoň niečo, nie?

Veronika, v prvom rade, tohto chlapca si uháňala ty - ozvala a ozývala si sa mu prvá TY, nie on. Pozvala si ho na stretnutie TY, nie on. Takže nehovor, že on vyhľadáva niečo iné. Je len slaboch a nechal sa chytiť. Nemá však z toho dobrý pocit, on vie že robí riadnu chybu a správa sa jak hovädo. A v prípadnom vzťahu s tebou, by si mu tú chybu, čo urobil, stále pripomínala už len tým, že sa na teba pozrie. Takže teraz je už úplne jedno, či je zadaný, alebo sa rozíde, ty prehráš tak či tak. Je úplne jedno ako sa chlapec rozhodne. Hrať špinavo a nečestne a potom čakať niečo pekné z toho.. to si fakt myslíš, že TAKTO si mohla začať nejaký normálny vzťah??

Nemôžeš si najprv vybrať chlapa, s ktorým ti je dobre a potom riešiť, že je zadaný. Vysvetľovať PREČO asi nemá význam, proste si to preži na vlastnej koži a možno pochopíš, možno nie.

Hrac

baby su tu velmi mudre, dobre ti pisu ;-)

ja len nepochopim jedno, je tolko nezadanych ludi a ty chces zadaneho, aj keby vztah z toho vznikol. Co ak by ti to iste spravil o rok, ze spozna inu? Ja ta neodcudzujem, len chcem tym povedat, ze u nezadaneho by si taketo veci neriesila...

odpovedam

neozyvaj sa mu, inak sa este viac budes pred nim zhadzovat. pouc sa z toho a nabuduce take hluposti nerob, ak o niekoho stojis a ak chces, aby ten druhy stal o teba. nikdy nepodliezaj svoju hrdost. Nechaj toho chlapca tak. Ak mu budes chybat, ozve sa sam. Ale pouvazuj, ci chces pri sebe cloveka, ktory nema problem podvadzat a ktory sa alibisticky schovava za moralku, ze tvoju ponuku na milenectvo neprijmne, ale bozkava ta jedna radost...

napochybach

zadany ?a chodi s tebou vonku ?a bozkava ta ?ako uprimne lutujme jeho frajerku ..uprimne ..
a aj teba,lebo si naivna a zalubena ..ale to sa stáva ..chces ho proste za kazdu cenu ..ale on sa mi hnusí neskutocne,taketo typy chlapovv sa mi hnusia

Fleur-de-lis

veronika510,
ja ťa nechcem uraziť, ale na 24 rokov nejak rozum nevyužívaš v plnosti.
Po prvé, keď mi chlap napíše, že má priateľku, tak je pre mňa tabu. Ak človek pokračuje vo vypisovaní, tak opatrne a ak sa tam začne objavovať niečo "podozrivé" tak končím,nie?
A to sa ti vážne tak páči charakter, ktorý podvádza priateľku? Výhovorka, že ona nie je tá pravá a ty máš to čo chce, no tak nech sa s ňou rozíde. Čo je to za charakter a akú úctu má k druhým, keď to rieši takto?
Prepáč, ale za to, že ty chceš byť s ním, to nie je dôvod na to niekomu ponúkať milenecký vzťah ak je zadaný. To kde sme???
Aby sa ti to raz nevrátilo...

A že čo máš robiť je jasné, či? Na chalana zabudni, a nauč sa mať úctu k sebe a k ostatným.

Ja som to nechcela napísať nepríjemne, ale trochu ma nahneval ten tvoj príbeh. Možno máš len takú povahu, že sa ľahko citovo namotáš a potom už nerozmýšľaš čo robíš a či je to správne alebo aspoň približne správne. Ale to by bolo len jedno možné vysvetlenie, nie ospravedlnenie.

veronika510

precitala som si vase nazory, ale skuste sa vzit do mojej situacie...chcela by som sa nim...a to, ze som milenecky vztah nemyslela tak, ako to zobral, toto mu nemozem nijako vysveltlit...

co mam robit?

odpovedam

veronika, ale sama sa zhadzujes, ked nasilu s niekym chces byt a nevadi ti, ze to bude iba o sexe. chlap to nevnima ako dobry zamer, chlap to vnima ako lacnu zensku. Preboha, dievca, maj kusok sebaucty! To akoby za tebou prisiel chlapec, ze sice ho nelubis, ale on teba ano a preto majte spolu sex, aby on z toho mal aspon daco.

Uz raz si sa mu ponukla, uz ta bude vnimat ako tu lahku. Na laske je prave carovne to tajomne spoznavanie, otukavanie sa. Ta faza pred sexom je velmi pekna, pretoze vzajomne o seba bojujete... veli nezne, nie eroticky. Ale ked navrhnes milenecky vztah, pre chlapa to v preklade znamena "nevazim si samu seba, ale taka som z teba mimo, ze sa pokojne ponizim a budem pre teba len ako handra na ukajanie. nech sa paci, posluz si na mne..."

Cindy35

no nejako Ta tu odsudzuju, ale tak podstatna vec, je ze sa Ti paci. a buducnost ukaze. vsak mate na seba kontakt. teraz ako sa vrati jeho frajerka, tak sa veci vyjasnia ci ju chce alebo nie. nechaj tomu cas a uz sa mu neozyvaj. on sa ozve sam, ak to tak bude citit.
ale podla mna on nie je daky plejboy, lebo zjavne nie je na taketo situacie zvyknuty. tak aj Ty zvaz ci je natolko zaujimavy a atraktivny, ze ti stoji za to